Látványos medencét szeretne az udvarára? Bővíti a szolgáltatásai körét, ugyanis igyekszik több vendéget fogadni? Feszített víztükrű medence építésével mindenki számára kedvezhet, azonban fontos, hogy szakszerű munkavégzésre kerüljön sor.

A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadtéri fürdőzésre. Nem csak a vízpartokon, hanem akár otthon is van lehetőség a medencézésre. Ha pedig létesítményt, szálláshelyet működtet, szintén célszerű akár több medencét is üzemeltetni.

Ha fontos, hogy különleges megjelenésű, egyedi megoldásra kerüljön sor a kivitelezés alkalmával, akkor érdemes a feszített víztükrű medence építés mellett dönteni. Csak akkor érhet el minden szempontból kifogástalan eredményt, ha hozzáértéssel, precíz munkával teljesítik a kérését a szakemberek.

A feszített víztükrű medence építésénél mindig a minimális értékhatáron, az 5 mm-en belül kell maradni. Annak érdekében, hogy a teljes kerületen érvényesüljön a víztisztítási funkció, a medence aljára szükséges a vízbefúvókat elhelyezni, a medence peremén pedig nem hiányozhat a vályúszerkezet. Kiegyenlítőtartály és automata vízszintszabályozás által a víz kifogástalanul feszülhet körben.

Közösségi medence igénye esetén ez a változat felel meg a követelményeknek. A hatékony tisztításnak, a korszerű módszereknek köszönhetően a lehető legjobb eredményre juthat.

Varázsoljon szép és kikapcsolódási lehetőségekkel teli környezetet! Használja ki a medence építés előnyeit, és tegye lehetővé a fürdőzést! Profi szakemberekre számíthat a kivitelezés során, amennyiben a Szavini Pool Kft. szolgáltatását veszi igénybe.

Hozzáértő, nagy tapasztalattal rendelkező munkatársak vállalják a feladatok precíz teljesítését. Korszerű eszközökkel és anyagokkal, minden részletre ügyelve tesznek eleget a kérésének. Kényelmesen használható, egyszerűen fenntartható medence építésére kerülhet sor. Tudjon meg többet a cég tevékenységéről a www.szavini.hu internetes oldalon, és hívja bizalommal a 06-23-545310-es telefonszámot, vagy írjon a szavini@szavini.hu e-mail címre!