A bioműanyag pohár rendelkezik a hagyományos műanyag poharak minden előnyével, a hátrányaikkal azonban nem!

Folyamatosan növekszik azok száma, akik a környezetbarát megoldásokat részesítik előnyben, és ez egyre nyilvánvalóbb a vendéglátással foglalkozók számára is. Az utóbbi években szinte mindenhol megjelentek a papírpoharak, de ezeken túl is akad néhány megoldás, amelyeken érdemes lehet elgondolkodni. Ilyen például a bioműyanyag pohár, ami első látásra akár hagyományos – és persze környezetszennyező – műanyagnak is tűnhet, azonban biológiailag lebomló termékről van szó.

A bioműanyag poharak a PLA (polilaktid) nevű anyagból készülnek, ami megújuló forrásból, például kukoricából vagy cukornádból származik. A PLA biológiailag lebomlik, így sokkal kisebb környezeti terhelést jelent, mint a hagyományos műanyagok, amelyek lebomlása akár évszázadokig is eltarthat, ráadásul a bioműanyag poharak újra is hasznosíthatóak.

A bioműanyag poharak tökéletes választásnak számítanak rendezvényekre és vendéglátóhelyek számára, de akár egy otthoni grillpartin is érdemes lehet ezeket használniSzámos méretben és formában elérhetőek, kiváló minőségűek, és ideálisak mind meleg, mind hideg italokhoz.

Természetesen nem csak bioműanyagból lehet környezetbarát poharat gyártani, azaz számos más megoldás is létezik a lebomló poharak problémájára, ám ez a legújabb innováció, amelyet érdemes figyelembe venni minden vendéglátóhelynek, sőt, gyakorlatilag mindenkinek!

Cégünk, az Asso Imballo Kft. termékei kizárólag újrahasznosítható alapanyagokból készülnek, választékunkban pedig megtalálhatóak a bioműanyag és papírpoharak is. Ha szeretnél környezetbarát, lebomló poharakat vásárolni, keresd fel a www.csomagolasz.hu címen található honlapunkat!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és kérdésed lenne a bioműanyag poharakkal – vagy más, szintén környezetbarát termékünkkel – kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal a +36-30-207-5561-es telefonszámunkon, vagy az info@csomagolasz.hu e-mail címünkön!