Szeretne díszdobozokat rendelni? Nyomtatott papírzsákokban tervezi a termékeit eladni? A környezetbarát csomagolás a megoldás a nagy mennyiségű áruk forgalmazásához is.

Az ipar és a mezőgazdaság termékei a kereskedelmen keresztül jutnak el a vásárlókhoz. Az áruk előállítása mellett fontos a minőség megőrzése, és a megfelelő csomagolás is. Az építőipartól az élelmiszeriparig rengeteg dobozra, zsákra és zacskóra van szükség.

A környezetbarát csomagolásnak óriási jelentősége van. A nem lebomló műanyagok, a nehezen kezelhető üvegek helyett olyan anyagok felhasználására van szükség, amelyek nem szennyezik a környezetet. Az áruk megfelelő tárolása, a precíz csomagolás óvja meg a termékeket. Védelmet kapnak a nedvességgel, a porral, és más szennyeződésekkel szemben.

Olyan környezetbarát csomagolásra van szükség, ami megfelel a gyártóknak, helytáll a kereskedelmi munkafolyamat során, és teljesíti a vásárlók elvárásait is. A szolgáltatók munkáját szintén segítik ezek a csomagolóanyagok.

Magyarországon működik egy olyan cég, ahol már több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, és világszínvonalon teszik elérhetővé a különböző környezetbarát csomagolásokhoz gyártott termékeket.

A papír felhasználása sokoldalú, mivel a dobozok, a papírzsákok és a papírzacskók óriási választékával szolgálnak a megrendelőknek. A korszerű technika és a fejlett gépsorok segítségével nyomtatott, formázott és ragasztott eljárást is alkalmaznak. Az egyszerű termékektől az exkluzív, díszes dobozokig minden megtalálható a cég által kínált választékban. A folyamatos fejlesztésre is hangsúlyt helyeznek, így a legkülönlegesebb kéréseket is tudják teljesíteni.

A kiegészítő tevékenységeknek köszönhetően segítséget nyújtanak a reklámozásban is. A praktikusságot és a biztonságos tárolást teszik lehetővé, gondolva az áruk szállíthatóságára. A sokféle szempont mellett a környezetvédelem szintén lényeges az előállítások során.

Keresse fel a Bakator Kft. munkatársait, és ossza meg egyéni igényeit! Részletesen informálódhat a www.bakator.hu weboldalon, és készséggel állnak a rendelkezésére a 06-20-2232666-os telefonszámon, valamint a beszerzes@bakator.hu e-mail címen.