Ipari terület problémamentes működtetéséért felelős? Szeretne mindent a legnagyobb rendben használni? Az egyik legfontosabb feladat a kémény ellenőrzése és karbantartása. Hozzáértő szakemberek állnak rendelkezésre, akik megbízható kéményseprő szolgáltatást nyújtanak az elvárások szerint.

A biztonságos és komfortos környezet kialakítása mindenki érdeke. A lakóingatlanokban és a munkaterületeken egyaránt szükség van a fűtésre alkalmas berendezések működtetésére. Ipari munkakörnyezetben nagyobb teljesítményű, más típusú készülékek tesznek eleget az igényeknek, mint a lakóházakban. A biztonság, a problémamentes használat azonban itt is lényeges.

Annak érdekében, hogy ne merüljenek fel gondok, mindenki megfelelően tudja a tevékenységét végezni, és hosszú időn keresztül megoldott legyen a fűtőrendszer használata, nem maradhat el a rendszeres és alapos ellenőrzés. Kiemelt szerepe van a kéménynek, ami az égéstermék, a füstgáz elvezetésére alkalmas. Attól függően, hogy milyen épületről és fűtőberendezésekről van szó, egymástól eltérő tulajdonságokkal rendelkező kémények alkalmazására van lehetőség.

Szigorú szabályok vonatkoznak a kéményseprő szolgáltatásra, ezért erről nem célszerű megfeledkezni. Az ipari területekre más előírások érvényesek, mint a lakhatásra kialakított ingatlanok esetén. Fontos, hogy ezekkel tisztában legyen, és eleget tegyen az elvárásoknak.

A díjfizetés ellenében végzett ellenőrző tevékenység kiterjed a különböző bekötő és összekötő elemekre, a tartozékokra is. Tapasztalt mesterek állnak a rendelkezésére, akik minden részletre kiterjedően látják el a teendőket. A kéményseprő szolgáltatásba beletartozik minden lényeges feladat elvégzése a tűzbiztonságot illetően. Ezt követően biztos lehet abban, hogy a kémény és a rendszer megfelel az előírásoknak, és biztonságos körülmények között működtetheti ezeket.

Előzze meg a veszélyhelyzetet, óvja az emberek épségét és az épületet is! Bízza profikra a teendők szakszerű és gördülékeny elvégzését! Készséggel segítenek Önnek is a FILANTROP Kft. munkatársai, és részletesen informálódhat a kéményseprő szolgáltatásról a www.filantrop.org weboldalon. Hívja bizalommal a 06-76-322321-es telefonszámot, vagy írjon üzenetet a filantrop@filantrop.org e-mail címre!