Hatékony és gyors megoldást keres az alkatrészek felületvédelme érdekében? Nem éri meg saját berendezést működtetni? Lehetősége van bérfestés mellett dönteni, ha nem szeretne beruházni. A legjobb módszer a porszórás, aminek számos előnye van, és hozzáértő szakemberek elvégzik rövid idő alatt.

A különböző alakú és méretű munkadarabok gyártását, átalakítását, javítását követően nagy szükség van a felületkezelésre. A külső hatások hamar okozhatnak károkat, amelyek nem csak esztétikailag előnytelenek, hanem meggátolják a funkciók megfelelő betöltését is.

A felületek kezelése nagy jelentőségű munkafolyamat, ezért fontos, hogy elegendő időt és figyelmet fordítson a célnak leginkább megfelelő eljárás és anyagok felhasználására. A jól megválasztott bevonó anyag hatékony védelmet nyújt a behatásokkal szemben, és növelhető az érték.

Számos esetben a legjobb megoldás a porszórás, amihez nem kell berendezést beszerezni. Ha szeretné a feladatot költséghatékonyan kivitelezni, akkor érdemes a bérfestés szolgáltatást igénybe venni.

Miért előnyös a porszórás?

– Kiválóan ellenálló felület hozható létre.

– Könnyű és tiszta felhordásra lehet számítani.

– Különböző felületeken alkalmazható.

– Rendkívül tartós és környezetbarát.

– Gyors megoldás, nem kell száradási idővel számolni.

A porszórás árát megéri megfizetni, hiszen nem nagy összeg kiadásáról van szó, mégis kitűnő eredmény várható. Kültéri felületek esetén is érdemes mellette dönteni, mivel nem károsítja az erős napsugárzás és más időjárási tényező sem.

Legyen minden szempontból elégedett! Biztosítsa a munkadarabok hatékony védelmét porszórással! Kérje a Knipl Kft. munkatársainak segítségét, akik ezen a területen tevékenykednek folyamatosan! A legjobb kezekben tudhatja a felületkezelést, amit költséghatékonyan és hamar bonyolítanak le egyéni kérése szerint.

Ha pedig úgy dönt, hogy szeretne saját berendezést működtetni, lehetősége van a beszerzésre. A cég szakemberei foglalkoznak gyártással is, így könnyen juthat kiváló eredményre. Tájékozódjon bővebben a www.knipl.com internetes oldalon, és hívja bizalommal a 06-74-550540-es telefonszámot, vagy írjon az info@knipl.com e-mail címre!