Uszoda felújítására kerül sor, vagy létesítmény kivitelezésére készül? Medencéket üzemeltet a szálláshelyén? A problémamentes működtetés, és a higiénikus környezet biztosítása érdekében nagy szükség van a különböző uszodatechnikai eszközökre. Egy helyen beszerezhet mindent, így rengeteg időt és energiát spórolhat meg.

A nyár beköszöntével szinte senki nem hagyja ki a szabadtéri fürdőzést. Sokan pedig egész évben járnak úszni, kihasználják a beltéri medencék előnyeit is. Ha üzemeltetéssel foglalkozik, vagy most indítja a vállalkozását, és uszodatechnikai feladatok is várnak Önre, akkor bizonyára tudja, mennyire fontos a tiszta környezet megteremtése és fenntartása.

A szép, tiszta víz elengedhetetlen a vendégek elégedettsége, az egészség megőrzése szempontjából. Nagy odafigyelésre, rendszeres karbantartásra van szükség ennek érdekében. A víz akár az egyik napról a másikra is bezöldülhet, zavarossá válhat, ugyanis könnyen megjelenhetnek a baktériumok, valamint más szennyeződések is.

Hasznos, megbízható uszodatechnikai megoldás a folyamatos forgatás, amivel meggátolható a baktériumok, az algák megtelepedése. A tisztítószerekkel pedig megelőzhető a vírusok terjedése, és más problémák kialakulása is.

A szivattyúk, a szűrőtartályok, a szűrőforgató berendezések lehetővé teszik a víz tisztán tartását. A vízfűtésre, a világításra alkalmas eszközök pedig különlegesebbé, kényelmesebbé teszik a fürdőzést. Rengeteg uszodatechnikai termék kapható, amelyekkel megvalósíthatja az egyéni elképzeléseket.

Gondoskodjon a minden elvárásnak megfelelő környezetről egyszerűen! Szerelkezzen fel megbízható eszközökkel, amelyek lehetővé teszik a medencék kifogástalan működtetését! Nagy tapasztalattal, széles kínálattal állnak a rendelkezésére a Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft. munkatársai.

Egy helyen megtalálhatja a szükséges termékeket, és elérhetőek a szaunázáshoz, a medence fedéshez, a szökőkutak működtetéséhez elengedhetetlen kellékek is. Informálódjon a www.kerexobuda.hu internetes oldalon, és hívja bizalommal a 06-1-4360120-as telefonszámot!