Elsőre egyszerűnek tűnhet a wc csésze beszerzése, azonban több szempontot szükséges figyelembe venni, ha szeretne a fenntarthatóságot tekintve is jó megoldásra jutni. Nem csak egy rendszeresen használt elemről van szó, hiszen jelentős hatást gyakorol a környezetre.

A wc csésze gyártása során felhasznált anyagok, az öblítéshez nélkülözhetetlen vízmennyiség, az élettartam egyaránt befolyásolják a környezetre gyakorolt hatást. Ha körültekintően választ a széles kínálatból, és előtérbe helyezi a fenntarthatóságot, akkor többféle módon elősegítheti a szebb jövő megteremtését:

Jelentős mértékben csökkentheti a vízfogyasztást az innovatív öblítési rendszer által. Energiatakarékos megoldásokkal növelheti a hatékonyságot. Újrahasznosított anyagokból gyártott elemekkel hozzájárulhat a hulladékok mennyiségének csökkentéséhez. Mindezeket érdemes a vásárlás alkalmával figyelembe venni, így sokat tehet a környezet védelme érdekében.

Minden ingatlanban szükség van a wc működtetésére, számos esetben egy helyiségben akár több elhelyezésére. Nem csak a megfelelő termékek beszerzésével tehet a fenntartható jövőért, hanem a helyes használattal is. A víz mennyiségének minimalizálása mellett lényeges a wc papír, a tisztítószerek, és más anyagok alkalmazása is. Gondos választással, takarékos használattal lehetőség van mindenből kevesebbet fogyasztani, ezzel pedig a környezet terhelését csökkenteni.

Hasznos tanácsok a vízfogyasztás csökkentése érdekében:

– Kisebb tartállyal kevesebb víz felhasználására kerül sor az öblítés során.

– Rendszeres ellenőrzéssel időben észrevehető a szivárgás, és megoldható a probléma.

– Nem tanácsos a felesleges öblítés.

– Kiváló ötlet olyan wc-t beszerezni, ami két öblítési funkcióval működik.

Fontos, hogy alapos átgondolást követően válasszon, hiszen a wc csésze, és a mosdó, a fürdőszoba más berendezési elemei is hosszú távra szólnak. Ha sokan használják ezeket, főként lényeges a strapabíró, időtálló, könnyen kezelhető termékeket beszerzése.

Intézze kényelmesen a vásárlást, informálódjon egy helyen több szerelvényről is az Őrike és Társa Kft.-nél! Bármikor elérhető a ww.orike.hu weboldal, és készséggel állnak a rendelkezésére a 06-1-2975933-as telefonszámon, valamint a kisker@orike.hu e-mail címen.