Számos esetben nélkülözhetetlen segítőtárs a teheremelő állvány és a csörlő. Lehetővé teszik a teendők hatékony és biztonságos elvégzését, azonban fontos, hogy a célnak megfelelő típusok álljanak rendelkezésre.

Az iparban, a veszélyhelyzetek miatt, és más esetekben is szükség lehet teheremelésre. Attól függően, hogy pontosan milyen környezetben és súlyokról van szó, más-más eszközök segíthetnek a feladatok megoldásában.

Mikor és miért nyújthat nagy segítséget a teheremelő állvány?

Stabil szerkezet használható, amivel könnyen megoldható a terhek emelése és leeresztése. Különböző típusú és méretű eszközök állnak rendelkezésre. Ezáltal a feladat jellegétől, valamint a terhelés nagyságától függően egyszerűen kiválasztható a tökéletes változat.

A háromlábú állvány mozgatása és összeállítása nem okozhat gondot, gyorsan felállítható és szétszerelhető. A terhelhetőség és a méret változhat, ezért fontos erről előzetesen tájékozódni. A kerekekkel ellátott teheremelő állvány könnyen áthelyezhető. Az alumíniumból készült váz hosszú időn keresztül teszi lehetővé a megfelelő alkalmazást, strapabíró megoldást nyújt sok esetben.

Az építőiparban, a raktározási teendők ellátása során, mentés alkalmával, ha személyek vagy tárgyak kiemelésére van szükség, egyaránt nagy szolgálatot tesz az állvány. A szilárd talaj, a megfelelő rögzítés, a rendszeres ellenőrzés, valamint a teherbírás figyelembevétele elengedhetetlen.

Miért kiváló megoldás a teheremelő csörlő alkalmazása?

Mechanikus eszközként, kötéllel vagy acélkábellel tölti be kitűnően a szerepét. Különböző típusú és hajtásmóddal működtethető termékek kaphatóak. Egy dob körül forgó kötél vagy kábel húzására kerülhet sor, ami a terheléshez van rögzítve. A biztonságos megtartásról gondoskodik a fékrendszer. Az építőiparban, más ipari területeken, személyek és tárgyak veszélyes helyzetből való kiemelése esetén, és a mezőgazdaságban is nagy szükség lehet erre a hasznos eszközre. Fontos a kötél vagy a kábel kiváló minősége, a fékrendszer tökéletes működése, és a túlterhelés elleni védelem is.

Lehetőség van a teheremelő állvány és a csörlő kombinálására. Ennek köszönhetően hatékonyabbá tehető a teher emelése és mozgatása. Biztosítható a stabil munkafelület, miközben a csörlő az emelést és a leeresztést teszi lehetővé.

Növelje a hatékonyságot, és kerülje el a balesetet! A teheremelő állvány és a csörlő a biztonságos teherkezelés kulcsai lehetnek, ezért érdemes ezeket Önnek is beszerezni. Keresse fel a FeWe Biztonságtechnika Kft. weboldalát a www.fewe-vedofelszereles.hu címen, ahol megtalálhat mindent egy helyen! Felmerülő kérdéseivel pedig hívja a 06-30-3899788-as telefonszámot, vagy küldjön üzenetet a ferenc.feicht@fewe.hu e-mail címre!