Közterek takarításával foglalkozik, és szeretné a legújabb módszereket alkalmazni? Intézmények szabad területeinek és járdáinak tisztítását igyekszik megkönnyíteni? TSM Aria 240 utcai takarítógéppel egyszerűen és környezetbarát módon tudja a feladatokat elvégezni.

A városok és a települések közterületeinek tisztán tartása nagy feladatot jelent a közösségek vezetői számára. Biztosítani kell a takarítást végző csoportok munkájához a különböző eszközöket és gépeket.

Ez a fáradalmas munkavégzés sok időt vesz igénybe, és rendszeresen van szükség a szemét elszállítására is. A teendők hatékonyabb ellátásához nagyon jó lehetőség, ha beszerzi a korszerű TSM Aria 240 elektromos utcai takarítógépet.

A berendezés akkumulátorral működik, ami megkönnyíti a feladatok elvégzését. A biztonságos használatot elősegítik a megfelelően tervezett forma, és a széles kerekek. Az utcai takarítógép alkalmas a terek, a járdák tisztán tartására, és szabad területen is könnyen mozgatható.

Az utcai takarítógépben elhelyezett szemeteskuka egyszerűen kivehető bármikor, és a benne tárolt zsákos hulladék gördülékenyen eltávolítható. A megbízható utcai takarítógép műszerfallal rendelkezik, ami biztosítja az alapvető műveletek teljesítését. A kezelésének elsajátításához rövid időre van szükség, fizikai erő kifejtése nélkül működtethető.

A műanyag burkolattal ellátott gép biztonságos, mindenki számára lehetővé teszi a gyors és kifogástalan munkavégzést. A szemét összegyűjtését nem emberek végzik, hanem a berendezés szippantja be, mint egy porszívó. A tárolása nem okozhat gondot, mivel kis helyen elfér, így egyre szélesebb körben alkalmazzák.

Helyettesítse sok ember fizikai munkáját korszerű utcai takarítógéppel! Cégünk, az Il Contatto Kft. városi por- és szennyeződés szívó takarítógépe lehetőséget nyújt a környezet tisztán tartására rendkívül egyszerű módon. A TSM Aria 240 típusú elektromos termékünk eleget tesz az Ön igényeinek is. Jusson bővebb információhoz a www.higienia.net internetes oldalon, és keressen bennünket a 06-20-2322136-os telefonszámon, vagy az info@ilcontatto.hu e-mail címen!