Épület felújítását végzi, vagy új ingatlan felépítése előtt áll, és megoldást keres a nagy mennyiségű építési törmelék elszállítására? A konténerek hatékony segítséget nyújtanak a hulladék összegyűjtésében és elhelyezésében, a sittszállítással pedig gyorsan szabadulhat meg a nem kívánatos szeméttől. A legjobb, ha olyan céget bíz meg, akik teljes körűen vállalják a feladatot, így biztosítják a megfelelő konténereket, és a sittszállítást is.

Az építési törmelék, más néven sitt kivétel nélkül minden építkezési munkálat során keletkezik. Ide tartoznak a bontott téglák, a beton, a csövek, a nyílászárók. A sittszállítást problémamentesen, rövid idő alatt megoldhatjuk, ha rendelkezésünkre állnak az erre alkalmas, speciális eszközök és járművek. Annak érdekében, hogy a sittszállítás gördülékenyen történjen, mindenképp mérlegelnünk kell néhány tényezőt. A konténer számára elegendő méretű területet kell biztosítanunk, valamint a sittszállítást végző jármű részére is megfelelő körülményeket kell teremtenünk. A hulladékkezelés részfolyamatának számító sittszállítás során fontos ügyelni minden előírásra, mert csakis ezeknek maximálisan megfelelve bonyolíthatjuk le feladatainkat. Fontos, hogy felkészült, megfelelő eszközparkkal rendelkező cégre bízzuk a tennivalókat.

A lehető leggyorsabb és leghatékonyabb megoldást nyújtjuk sittszállítás ügyében a Penke Trans Infó Kft.-nél. Minőségi és megbízható munkát végzünk, nagy gondot fordítunk az időtakarékosságra és a költséghatékonyságra, így minden szempontból elégedett lehet velünk. Megfelelő méretű konténereket adunk át, amelyekben elhelyezhetőek a különböző nagyságú, súlyú és anyagú építési törmelékek. Külön figyelmet fordítunk arra, hogy az építési törmelékek ne keveredjenek össze a háztartási szeméttel, ugyanis ez az előírásoknak ellentmond. Informálódjon részletesebben tevékenységünkről, és a kedvező árakról a www.penkekontener.hu internetes oldalunkon!

Oldja meg könnyedén a bontási, vagy építési munkálatok velejáróit! Bízzon meg minket a sittszállítással, és járjon el a szabályoknak megfelelően! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-230-6784-es telefonszámunkon, vagy az iroda@penkekontener.hu e-mail címünkön!