Termékei egy részét kültéren tárolja, amelyeket a többi áruhoz hasonlóan el kell látnia öntapadó címkékkel? Gyakran nehézséget okoz ez a feladat, ugyanis a hidegben és a csapadékos időben sérülnek, nem maradnak olvashatóak? Lehetősége van időjárásálló címkéket használni, amelyek megbízható megoldást nyújtanak.

A legtöbb munkaterületen nélkülözhetetlen az öntapadó címkék használata. Van, ahol saját kézírással tüntetjük fel rajtuk az információkat, a leggyakrabban pedig nyomtatott változatban használjuk fel őket. Előfordulhat, hogy nem csak beltéri, hanem kültéri elhelyezés, vagy szállítás vár termékeinkre, amelyeket szintén el kell látnunk a megfelelő öntapadó címkékkel. A csapadék, és az egyéb időjárási tényezők nagy veszélyt jelenthetnek, hiszen ha nem speciális anyagból készült öntapadó címkékkel dolgozunk, hamar kárba veszik a munkánk. Ennek megakadályozásához tanácsos kihasználnunk az időjárásálló címkék előnyeit, amelyeket bátran alkalmazhatunk szélsőséges körülmények között is.

Kiváló minőségű alapanyagból készült, könnyen használható, ugyanakkor erős tapadású és időjárásálló címéket kínálunk a Micro-trend Bt. munkatársaiként. Ezek az öntapadó címkék különleges igénybevétel esetén is jól megállják a helyüket; nem kell tartania attól, hogy a csapadék, vagy a nagy hőmérsékletingadozás miatt károsodnak, cserére szorulnak. Beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt alkalmas Herma időjárásálló címkéink sokoldalúan felhasználhatóak, ellenállnak a szennyeződésnek, a víznek, az olajnak, a hőnek, és minden egyéb, károsító tényezőnek. Más típusú öntapadó címkéket is kínálunk, így saját elképzelései szerint bármilyen célra kiválaszthatja a legideálisabb kellékeket. Tájékozódjon részletesen a www.micro-trend.hu internetes oldalunkon!

Használjon időjárásálló címkéket kedvezőtlen körülmények között is! Bármekkora mennyiségű, tartós öntapadó címkékre van szüksége, jelezze felénk igényét! Felmerülő kérdéseivel, észrevételeivel forduljon hozzánk a 06-1-369-0622-es telefonszámunkon, vagy az info@micro-trend.hu e-mail címünkön!