Mélyen található közegből szükséges vízhez jutnia? Megbízható eszközt keres annak érdekében, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban teljesíthesse feladatait? A búvárszivattyúk több esetben is kiváló lehetőséget nyújtanak.

A kisebb településeken és a városokban is megszokott, hogy a kívánt mennyiségű vízhez bármikor hozzájuthatunk. A csapból igényünk szerint bármennyi vizet felhasználhatunk. Azonban ha messzebb lakunk, ahol mindez nem tartozik az alapvető tényezők közé, vagy mezőgazdasági, állattartó telepet működtetünk, akkor más eszközöket szükséges alkalmaznunk. Előfordulhat, hogy a vízellátást kútból tudjuk biztosítani. Ebben az esetben tisztában kell lennünk azzal, hogy ásott vagy fúrt kutat vehetünk igénybe. Ez az információ a kút mélysége és átmérője meghatározásában fontos. A fúrt kutak ugyanis lényegesen kisebb átmérőjűek, és mélyebben található vízadóréteget hasznosítanak. Ennek megfelelően választhatjuk ki az ideális szivattyút, mellyel egyszerűen kinyerhetjük a vizet a kútból.

A mély vízszintű kutak esetében búvárszivattyúval tudjuk ellátni tevékenységünket. A szivattyúk e típusa csak nyomóoldallal rendelkezik, így teszi lehetővé a víz felszínre juttatását. A magasság mértéke attól is függ, hogy milyen motorteljesítménnyel jellemezhető a búvárszivattyú. A motor hűtését a víz biztosítja, ezért folyamatosan a víz alatt kell maradnia. A búvárszivattyúkon belül is megkülönböztethetünk típusokat, ugyanis a különböző jellegű vizek szivattyúzására nem használhatjuk ugyanazokat az eszközöket.

Merülő- búvárszivattyúk, építőipari búvárszivattyúk, és más típusú szivattyúk széles kínálatával várjuk IBO Szivattyú Webáruházunkban! Különböző teljesítményű, eltérő emelő magasságokra ideális eszközeink között könnyen megtalálhatja azt a szivattyút, mellyel tökéletesen elláthatja feladatait. Egyes termékeink dupla mechanikus kialakításúak, így teljes mértékben biztos lehet a motor védelmében. Tekintse meg termékeinket, és informálódjon részletesen tulajdonságaikról a www.ibo-szivattyu.hu honlapunkon!

Alkalmazza a lehető leghatékonyabb szivattyút munkája során! Válassza ki speciális búvárszivattyúink közül a legmegfelelőbbet! Beszerzéssel és egyéb kérdéseivel kapcsolatban keressen minket a 06-20-395-1670-es telefonszámunkon vagy az info@ibo-szivattyu.hu e-mail címünkön!