Speciális megoldásra van szüksége a munkadarabok felülettisztítása céljából? Érdemes megismerkednie a szemcseszóró berendezések típusaival, amelyek lehetővé teszik a gördülékeny, hatékony és magas minőségű munkát.

Szemcseszóró berendezéssel maximalizálhatjuk a korszerű anyagok ellenállóságát, nagymértékben javíthatunk a munkadarabok felületének minőségén. A szemcseszórási folyamat automatizálásával gyorsan érhetünk el hatékony eredményt a különböző anyagok felületkezelésében. A szemcseszóró berendezések többféle típusa áll rendelkezésünkre, egyéni igényeink alapján szerezhetjük be a munkálataink szempontjából legelőnyösebb gépet. Forgódobos, körasztalos, görgőpályás, „Y” pályás, és átmenő rendszerű szemcseszóró berendezések közül választhatjuk ki azt az eszközt, amely maximálisan eleget tesz elvárásainknak. A görgőpályás szemcseszóró berendezések kiválóan alkalmasak a tábla lemezek, acélok, csövek felülettisztítására. Az anyagtovábbító görgők speciális burkolatával megelőzhető a káros koptató hatás. A forgódobos szemcseszórók a kisebb méretű fém alkatrészek felületi kezelésére ideálisak. Munkadarabjaink méretétől és alapanyagától függ, hogy pontosan milyen szemcseszóró berendezést érdemes üzemeltetnünk.

Cégünk, az Industry-Tech Kft. megbízható megoldást nyújt az ipari technológia területén. Cégünk tervezéssel, gyártással és telepítéssel egyaránt foglalkozik, így teljes körű szolgáltatást vehet igénybe. Felülettisztítás, anyagmozgatás, festéstechnológia, valamint lemezmegmunkálás terén is készséggel állunk rendelkezésére. Szemcseszóró berendezéseink közül egyéni igényei szerint rendelheti meg az Ön számára szükséges eszközt. Informálódjon részletesen termékeinkről és szolgáltatásunkról a www.industry-t.com honlapunkon!

Végezzen kifogástalan felülettisztítást minőségi és megbízható szemcseszóró berendezésekkel! Forduljon hozzánk bizalommal, bármilyen típusra van igénye! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-900-6154-es telefonszámunkon vagy az info@industry-t.com e-mail címünkön!