Az Ön otthonát is konvektor tartja melegen? Ez számos előnnyel jár, biztonságos, emellett külön-külön fűtheti helyiségeit, viszont meghibásodás esetén fontos, hogy minél előbb találjon egy szakembert, aki gyorsan megoldja a konvektor javítását.

A hideg hónapokban mindenütt nélkülözhetetlen a fűtés hatékony megoldása. Sok lakásban központi, vagy távfűtéssel oldjuk meg ezt a feladatot, azonban néhány esetben előfordul, hogy másfajta berendezésekkel tudjuk csak megoldani a lakás melegen tartását. Ha nem szeretnénk mindegyik helyiségünket egyszerre fűteni, vagy olyan ingatlannal rendelkezünk, ahol csak időnként kell biztosítanunk a meleget, akkor a legjobb választás a konvektor. A zárt égésterű, parapetes berendezések mellett találkozhatunk nyílt égésterű, kéményes konvektorokkal is, de bármelyik típust is üzemeltetjük, elengedhetetlen az előírásoknak megfelelő üzemeltetés és a rendszeres karbantartás. Amennyiben hibát észlelünk, tanácsos azonnal profi szakemberekhez fordulnunk, akik kiválóak a konvektorok javításában.

Ingyenes kiszállással, a nap bármely szakában színvonalas szolgáltatást nyújtunk a Profi-karbantartó Kft. szakembereiként. Felkészülten, korszerű eszközökkel végezzük a konvektorok javítását. Több mint 15 év szakmai tapasztalattal vállaljuk a konvektor javítási és karbantartási teendők elvégzését, precízen és rugalmasan végezzük el a ránk bízott feladatokat. Megbízható és kedvező árú fűtésszerelési tevékenységünkről és kedvező feltételeinkről informálódjon részletesen a www.profi-karbantarto.hu címen elérhető internetes oldalunkon!

Működtesse a fűtést problémamentesen, csökkentse költségeit rendszeres karbantartással, meghibásodás esetén pedig minél előbb kérjen profi segítséget! Bízza ránk a konvektor javítását! Ha probléma merül fel, akkor minél előbb vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Hívja a 06-70-329-4110-es telefonszámunkat, vagy írjon üzenetet a profikarbantarto@gmail.com e-mail címünkre!