Gyors és megbízható megoldást keres meghibásodott gépjárműve javításához, illetve elszállításához? Netán előfordult a korábbiakban, hogy tanácstalan volt, ugyanis nem tudta, hova fordulhatna segítségért? Bárhol adódik hirtelen probléma, egy felkészült autómentővel rövid idő alatt oldhatja meg a fennálló nehézségeket.

Attól függetlenül, hogy pontosan milyen járművel közlekedünk, indulás előtt nélkülözhetetlen az alapos ellenőrzés. Sajnos a rendszeres karbantartást és az alkatrészek átvizsgálását követően is előfordulhat, hogy az autó meghibásodik. Ennél még nehezebb a helyzet, ha baleset ér bennünket, és autónk megsérül, de bármilyen probléma merül fel, jó, ha tudjuk, kitől kérjünk segítséget. Érdemes megismerkednünk a SZASZA autómentés által nyújtott szolgáltatásokkal, hiszen így bármikor adódik valamilyen probléma, tudjuk, hogy kihez fordulhatunk.

Vállaljuk a költséghatékony és teljes körű műszaki mentő feladatok ellátását és az elszállítás megoldását a SZA-SZA Bt. szakembereiként. Egyedi esetekre szabottan látjuk el teendőinket, igyekszünk a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb módszert alkalmazni. A SZASZA autómentés szolgáltatásain belül rendelkezésére állunk műszaki hibás járművek elszállításában, buszok, teherautók, és kamionok mentésében, belföldön és külföldön egyaránt. Akár tömegbalesetekhez is riaszthatóak vagyunk, mert kapacitásunk egyszerre kilenc autó, amiből kettő akár teherautó is lehet. Emellett az autók utasait is el tudjuk szállítani, hiszen a vontatókban akár 42 főt is el lehet helyezni. Korszerű eszközeinkkel, és jól képzett, gyakorlott munkatársainkkal szakszerűen végezzük munkánkat. Informálódjon részletesebben tevékenységünkről a www.szaszaautomento.hu weboldalunkon!

Oldja meg könnyedén a váratlanul adódó kellemetlenségeket! Műszaki meghibásodás, baleset, és hasonló problémák esetén válassza a SZASZA autómentést! Kérdés esetén írjon nekünk üzenetet az info@szaszaautomento.hu e-mail címünkre, telefonon pedig keressen bennünket a 06-20-937-0928-as telefonszámunkon!