Sokak számára a téli programok közül kihagyhatatlan a síelés, hiszen kiváló mozgást biztosít, ráadásul lenyűgöző tájak fedezhetők fel sportolás közben. Rengeteg kezdő síelő is van, akik még csak ismerkednek a sporttal, nekik felesleges egyszeri vagy kétszeri alkalomra komplett, profi felszerelést vásárolniuk, hiszen a sífelszerelés igen nagy kiadást jelenthet, emellett az eszközöket megfelelően kell tárolni és karbantartani ahhoz, hogy éveken át megőrizzék hibátlan állapotukat. Ám szerencsére a kezdőknek sem kell lemondaniuk arról, hogy profi, biztonságos felszerelésük legyen, ha a sí kölcsönzés mellett döntenek!

A sí kölcsönzéssel időt és energiát spórolhatnak meg a téli sport szerelmesei a felszerelés beszerzése és karbantartása terén egyaránt, ennek köszönhetően nekik csak a sportra kell koncentrálniuk, minden másról a kölcsönző munkatársai gondoskodnak.

A sí kölcsönzéssel jelentős összeg is megspórolható, hiszen aki egy utánanéz egy alapvető sífelszerelés árának, szembesülhet azzal, hogy igencsak mélyre kell nyúlni a pénztárcába a megvásárlásáért, ezzel szemben a kölcsönzéssel az eredeti ár töredékéért veheti igénybe a szükséges eszközöket. Ráadásul a bérleti díjba sokszor még a minimális amortizáció is belefoglaltatik, így semmilyen plusz költséggel nem kell számolnia az érdeklődőnek, ha igénybe veszi a szolgáltatást.

Ha Ön is valamelyik síparadicsomba készül, és nincs profi felszerelése, a sí kölcsönzésért keresse a Snowboardshopot! Kedvező feltételekkel, minőségi eszközöket biztosítunk az ügyfelek számára.

A szolgáltatás igénybevételével nem Önnek kell egyedül összeválogatnia a sífelszerelését, kölcsönzőnk munkatársai szívesen segítenek, így valódi, szakmai felkészítésben részesülhet a biztonságos síeléshez. További információkat honlapunkon találhat, melyet a www.snowboardshop.hu címen érhet el! Felmerülő kérdés esetén hívjon minket bátran telefonon, a 06-20-942-3290-es számon vagy írjon e-mailt az info@snowboardshop.hu címre!