Lakásfelújítás előtt áll, vagy hamarosan teljes átrendezésre kerül sor? Előnyben részesíti a nagy tereket, ahol mindent egy helyen megtalálhat? A loft stílus lehetőséget ad arra, hogy a közösségi tereket egyetlen nyitott térben alakítsa ki. Az osztatlan teret különféle bútorok tagolják, és gond nélkül helyezheti el a régiségeket is.

A belsőépítészeti tervezés és a lakberendezés számos módszerével találkozhatunk, rengeteg stílus közül választhatjuk ki azt, ami számunka a leginkább megfelelő. Amennyiben kedveljük a nagy tereket, érdemes elgondolkodnunk a loft irányzaton, hiszen ezen a módon különleges otthont alakíthatunk ki. A loft stílus jellemzői közé sorolható, hogy a közösségi terek egy térben találhatóak, csupán bútorokkal vannak tagolva, valamint hangsúlyos az ipari megjelenés. Bátran használhatunk fel régi és modern tárgyakat a lakberendezés során, a legfontosabb azonban az összhatás, amivel úgy lehetünk igazán elégedettek, ha belsőépítészek tanácsát kérjük.

Egyéni igényei szerint végezzük a belsőépítészeti tervezést, az átalakítás és a lakberendezés teljes körű kivitelezését. A Yellow Group Interior Design Kft. készséggel áll rendelkezésére abban, hogy a loft stílus szerint rendezhesse be otthonát. Szívesen adunk tanácsot, és el is végezzük a komplett belsőépítészeti munkálatokat. A mi segítségünkkel olyan belső teret varázsolhat, ahol a hét minden napján tökéletesen érezheti magát. Tapasztalt szakembereinkkel a tervezést, a kivitelezést, majd a lakberendezést tekintve is színvonalas munkát végzünk. Szerezzen bővebb információt cégünkről a www.yellowgroup.hu internetes oldalunkon!

Hozza létre az elképzelései szerint legideálisabb otthont, alkalmazza a lehető legjobb elemek felhasználásával a loft stílust, és legyen elégedett a végeredménnyel! Vegye igénybe szolgáltatásainkat egyedi tervei megvalósításához! Kérje bátran tanácsunkat a belsőépítészeti tervezés, illetve a lakberendezés ügyében! Hívjon bennünket a 06-70-941-8001-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@yellowgroup.hu e-mail címünkre!