Új vendéglátóhely kialakítását és felszerelését tervezi, amely során semmit sem szeretne kihagyni? Netán nincs megelégedve a jelenleg üzemeltetett mosdóhelyiségek körülményeivel? A higiéniai termékek gondos beszerzése és elhelyezése rendkívül sokat számít, bármilyen létesítményről van szó. Megfelelő adagolókkal egyszerűbben tarthatja fenn a színvonalas környezetet.

Minden üzlethelyiség rendelkezik mosdóval, amit gyakran nagy létszámban is használnak. Akárhol vesszük igénybe ezt a helyiséget, nagyon sokat számít, amit tapasztalunk, éppen ezért fontos, hogy az adott üzlet üzemeltetőjeként gondot fordítsunk a megfelelő higiéniára. Ebben kiemelkedő szerepet játszanak a különféle higiéniai termékek, mint például az adagolók. Szappanadagolóval könnyebb tisztaságot tartani a mosdókagyló környékén, a kéztörlő- és WC papír-adagolókkal pedig gazdaságosabbá tehetjük az anyagok használatát. A takarítás során szintén különféle szerek alkalmazására van szükség, ezért érdemes tisztítószer-adagolókat is beszereznünk.

Költséghatékony rendszer kiépítéséhez és minőségi higiéniai termékek beszerzéséért készséggel állunk rendelkezésére a TREND-Papír Kft. munkatársaiként. Igény esetén ingyenes személyi tanácsadást nyújtunk, így könnyebben választhatja ki a legideálisabb higiéniai termékeket, és egyetlen fontos eszközt sem hagyhat ki a sorból. Széles kínálatunkban megtalálhatja az adagolókat is, amelyek költséghatékonyan teszik lehetővé a megfelelő higiénia biztosítását. Az adagolók különféleféle típusaival találkozhat nálunk, amelyek biztosítják a higiénikus körülményeket. Tekintse meg hatalmas választékunkat, és tájékozódjon kedvező árainkról a www.trendeco.hu weboldalunkon!

Szerelje fel hatékonyan és praktikusan a mosdóhelyiségeket, használjon megfelelő adagolókat, és tartson könnyebben tisztaságot! Informálódjon a különféle adagolókról, illetve más higiéniai termékekről, és kérjen bátran tanácsot! Hívjon bennünket telefonon, a 06-23-332-084-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a trendpapir@trendeco.hu e-mail címünkre!