Közel állnak a szívéhez a lovak, és szívesen tölti az idejét a természetben? Olyan foglalkozást keres, amivel nem csak pénzt kereshet, hanem közben jól is érezheti magát? Érdemes elgondolkodnia a lovas túra vezető képzésen, ahol minden ismeretet megszerezhet, sikeres vizsgát követően pedig egyéni, vagy csoportos kirándulásokat is szervezhet, kedvenc tevékenységét űzheti, a lovak társaságában töltheti a munkaidejét!

A lovaglás évszázadok óta népszerű a gyerekek és a felnőttek körében egyaránt. Ez a szabadidőtöltési mód nem csak a kikapcsolódás és szórakozás szempontjából kiváló, hanem terápiaként is remekül alkalmazható. Az ember és a ló között különleges viszony fedezhető fel, ami a lovas túrák alkalmával mindenki számára nyilvánvalóvá válik. Akár a lelki nyugalom megteremtéséért, akár pedig a természet csodálásáért indulunk útnak lóháton, egyedülálló élményben lehet részünk. Amennyiben kedvet érzünk ahhoz, hogy másokkal együtt használjuk ki ezt a remek lehetőséget, és örömmel vezetnénk akár csoportokat is, akkor a legjobb ötlet, ha lovas túra vezető képzésre jelentkezünk!

Számos feladatkör ellátását tanulhatja meg a nálunk induló lovas túra vezető képzésen. A gondozási, lovaglási, és fogathajtási feladatokon kívül a lovastúra előkészítésére és vezetésére is felkészülhet, ha a mi oktatásunkon vesz részt. A Tapis Oktatási Központ munkatársaiként színvonalas szolgáltatást nyújtunk, mindent megteszünk azért, hogy megfelelő tudással és gyakorlattal dolgozhasson új munkakörében. Ha szeretettel bánik a lovakkal, és szívesen látja el a vezetői és szervezői teendőket, érdemes jelentkeznie a lovas túra vezető képzésünkre. Informálódjon részletesen a tudnivalókról a www.tapis-oktatas.com internetes oldalunkon!

Mutassa be a környéket vendégeinek lóhátról! Jelentkezzen lovas túra vezető képzésre hozzánk, és sajátítsa el a szükséges ismereteket! Bármilyen kérdése merül fel az oktatással kapcsolatban, szívesen válaszolunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-791-2525-ös telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@tapis-oktatas.com e-mail címünkre!