Szolgáltatásai bővítésén gondolkodik, és vendégei kényelmét szolgáló berendezés üzemeltetését tervezi? Netán otthonát egészítené ki egyedülálló medencével, ahol bármikor pihenhet? A jakuzzi építése minden szempontból előnyökkel jár, ezért érdemes kihasználnia ezt a lehetőséget!

Manapság nincs olyan wellness szálloda, ahol ne lenne legalább egy jakuzzi, így szinte mindenki találkozott már vele, és szinte biztosan használta is. A jakuzzi építése hasonló eljárás, mint a többi medence kivitelezése, csupán körültekintéssel kell rögzíteni a csővezetékeket. A meleg vizes ülőfürdő wellness szolgáltatásaink bővítésekor, és otthonunk kényelmének kialakításakor is kiemelkedő szerepet tölthet be. Kikapcsolódáshoz, összejövetelekhez, illetve a vendéglátás színvonalának fokozására egyaránt jó ötlet, ha jakuzzi építése mellett döntünk. Egészségünk megőrzése, és gyógyulásunk támogatása szempontjából is fontos szereppel bír, ugyanis a pezsgő víz szinte teljes mértékben tehermentesíti fáradt izmainkat, ízületeinket, kitűnően javítja a mozgáskészséget, és hatékonyan segít a stresszoldásban. A hétköznapok fáradalmait tökéletesen kipihenhetjük benne, a méretétől függően akár egyszerre többen is.

Igényeinek teljes mértékben megfelelő tervezést, és jakuzzi építést vállalunk a Select Kft. munkatársaiként. A jakuzzi építése egyszerűen megvalósítható. Berendezéseinket alkalmazhatja önállóan, vagy úszómedencék részeként is. Az általunk kínált medencékben a levegő- és vízmasszázs kombinálva használható, ami több szempontból is jótékony hatást fejt ki a szervezetre. Olvasson részletesen a masszázst biztosító medencékről, és jakuzzi építési tevékenységünkről a www.selectkft.hu címen elérhető internetes oldalunkon!

Kedvezzen vendégeinek jakuzzi építésével, vagy alakítsa otthonát komfortosabbá ezzel a nagyszerű berendezéssel! Ha árajánlatot kérne, vagy kérdése, észrevétele lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot! Hívjon bennünket a 06-1-252-3155-ös telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@selectkft.hu e-mail címünkre!