Alig várja, hogy megérkezzen a tavasz, és egyre több színes virág lepje el a kertet? Már most szívesen előkészülne, és gondoskodna a téli időszakban is hajtatható növényekről? Egy kertészeti webáruházban különböző virághagymákhoz juthat hozzá, amelyeket már most is beszerezhet. Speciális hajtatóüvegek, vagy más, egyszerű kellékek felhasználásával könnyedén megoldhatja a feladatot, és később színpompás virágokat ültethet el a kertben.

A tél a növények esetében nyugalmi időszakot jelent, ennek ellenére lehetőségünk van néhány olyan növénnyel körülvenni magunkat, amelyek ilyenkor is virágoznak. A virághagymák hajtatása szintén lehetséges, csupán ügyelnünk kell a lépések betartására, és a szükséges körülmények megteremtésére. A virághagymákat két módszerrel hajtathatjuk: dönthetünk a szabad hajtás mellett, és választhatjuk a hagyományos, cserepes verziót. A föld nélküli módszer a nagyobb virághagymákhoz megfelelő, a kisebb fajták esetén jobb az ültetés. Fontos, hogy részletesen informálódjunk az adott növény jellemzőiről, hiszen csak így tudunk megfelelően eljárni. Ha pedig beköszönt a jó idő, kültéren is elhelyezhetjük kedvenceinket, azonban mielőtt elültetünk egy növényt, számos dolgot át kell gondolnunk, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan és milyen környezetbe ültetjük el őket. Eltérő lehet, hogy az adott virág napos vagy árnyékos helyet kedvel, hogy mikor lehet elültetni, és hogy mikor virágzik.

Kertészeti webáruházunkban mindent megtalálhat, ami elengedhetetlen a színes környezet kialakításához. Virághagymák hosszú sorából választhatja ki azokat, amelyekkel szívesen gazdagítaná otthonát, amennyiben pedig már a tavaszra és a nyárra készül, különleges virágokról és gyümölcsfákról is tájékozódhat. Szerezzen bővebb információt a virághagymákról, és tekintse meg online katalógusunkat a www.starkl.hu internetes oldalunkon!

Vegye körbe magát már a téli hónapokban is növényekkel, hajtasson virághagymákat, és tegye színessé otthonát! Szívesen adunk tanácsot a virághagymák gondozásával, és más növények ültetésével kapcsolatban is. Válogasson online katalógusunkból, és keresse bizalommal kertészeti webáruházunk munkatársait a 06-94-329-700-as telefonszámunkon!