Elégedetlen gépjárműve fogyasztásával, és szeretne hatékonyan tenni ez ellen? Netán ritka típusú, vagy régebbi gyártmányú autóval rendelkezik, amihez nem talál megfelelő tömítéseket? A hengerfejtömítések rendkívül nagy szerepet játszanak a jármű működésében, ezért egyáltalán nem mindegy, milyen minőségben alkalmazza ezeket. A tömítésgyártásban tapasztalt, megbízható szolgáltatást nyújtó cég szakemberei által hozzájuthat a nélkülözhetetlen, kifogástalanul tervezett és kivitelezett tömítésekhez.

A hengerfej egy összetett, nagy igénybevételnek kitett alkatrész, ami elengedhetetlen a motor kifogástalan működéséhez. Különböző méretű lyukakat, szelepeket, és apró járatokat találhatunk benne, amelyekben különféle anyagok keringenek. Kiemelkedő szerepet játszanak a tömítések, amelyek elégtelensége esetén minél előbb meg kell oldanunk a cserét. A nem megfelelő hengerfejtömítés kellemetlen meglepetésekhez vezethet: a motor által leadott teljesítmény csökken, aminek a következtében jelentős mennyiségű üzemanyag veszhet kárba, valamint nem kívánatos mennyiségű füstgáz is felszabadulhat. A hibás tömítés miatt a hűtővíz és a motor olaj összekeveredik, aminek a következménye az, hogy a motor tönkre megy.

Fontos, hogy autónkat bizonyos időközönként alaposan ellenőrizzük, így megakadályozhatjuk a komoly problémák kialakulását. Nem kell aggódnunk a hengerfejtömítések pótlása miatt akkor sem, ha régebbi, vagy ritka gépjármű tulajdonosai vagyunk, ugyanis egy tömítésgyártással foglalkozó cég egyéni kérésünknek is eleget tesz.

Rövid idő alatt, kedvező áron juthat minőségi tömítésekhez, ha a Tóth és Társai Tömítésgyártó és Forgalmazó Kft. szolgáltatását veszi igénybe. A nálunk beszerezhető tömítésekkel felújíthatja motorját, és mellőzheti a tömítések gyakori cseréje miatt adódó költségeket. Bármilyen típusú gépjármű hengerfejtömítését kell megoldania, nálunk megbízható anyagokat szerezhet be. Szívesen nyújtunk tanácsot annak érdekében, hogy tökéletes megoldáshoz juthasson. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásunkról a www.tothtomites.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Előzze meg a komolyabb problémákat megfelelő hengerfejtömítéssel! Igényei szerinti mérettel rendelkező, magas minőségű tömítések gyártásáért forduljon hozzánk! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-444-7030-as telefonszámunkon, vagy az info@tothtomites.hu e-mail címünkön!