Hamarosan új otthonába költözik, vagy üzlete költöztetését kell megoldania? Gyors és problémamentes megoldást szeretne, ráadásul valószínű, hogy munkaidőn kívül kell lebonyolítani a bútorszállítást? Lehetősége van olyan szolgáltatót választani, akik a költöztetést 0-24 órában végzik, így bármikor számíthat a segítségükre!

Bárhol és bármilyen körülmények között lakunk, vagy vezetjük üzletünket, előfordul, hogy költözés vár ránk. Minél több csomaggal és bútorral rendelkezünk, annál hosszabb időbe telik a költöztetés. Ha hirtelen válik nélkülözhetetlenné a feladat, vagy üzletünkről van szó, és nyitva tartás alatt nem tudjuk kivitelezni a költöztetést, speciális megoldásra van szükségünk. Szerencsére napjainkban már találhatunk olyan céget, akik a költöztetést 0-24 óra között, akár hétvégén is vállalják! Nagyon fontos, hogy a bútorszállítás során értékeink ne sérüljenek, hiszen jelentős anyagi kár érhet bennünket, ha erre nem fordítunk nagy figyelmet. A gondos csomagolás, a gyors és sérülésmentes bútorszállítás elengedhetetlen. Bármilyen elfoglaltságunk van, nem kell aggódnunk, ugyanis a költöztetést 0-24 óra között akármikor, gördülékenyen lebonyolíthatjuk.

Teljes biztonságban, az Ön által meghatározott időben jutnak használati tárgyai az adott helyszínre, ha a 12-es Teher Bt. szolgáltatását veszi igénybe. Felkészült szakemberekkel, minőségi és gyors munkával állunk rendelkezésére. Kedvező árakon vállaljuk a költöztetés lebonyolítását. Minden eszköz a birtokunkban van ahhoz, hogy a költöztetés teljes egészét tekintve megbízható segítséget nyújtsunk. A költöztetést 0-24 óra között bármikor elvégezzük, és nem csak a bútorszállítást, hanem a szét- és összeszerelési, a ki- és becsomagolási munkálatokat is hatékonyan látjuk el. Szerezzen bővebb információt cégünkről a www.12-esteher.hu internetes oldalunkon!

Ne legyen gondja semmivel a költöztetés során! Bízza ránk a feladatok megoldását! Jelezze felénk, hogy a költöztetést 0-24 óra között mikor szeretné lebonyolítani! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-454-6002-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a 12esteher@gmail.com e-mail címünkre!