Épületsüllyedésre utaló jeleket észlelt épülete falán? Szeretné elkerülni a további problémákat, ezért korszerű megoldást keres a tartószerkezet megerősítésére? Mikrocölöpözéssel megfelelően kivitelezhető az épületsüllyedés megállítása, viszont nagyon fontos, hogy hozzáértő szakemberekre bízza a feladatok teljesítését.

A biztonságos és komfortos otthon mindegyikünk számára nélkülözhetetlen. Előfordulhat, hogy eddig nem látott elváltozásokat veszünk észre, ami a tartószerkezet megerősítését igényli. Az épületsüllyedés több ok miatt következhet be: a leggyakrabban a nem megfelelő kivitelezés, illetve a talaj szerkezetének megváltozása vezethet ehhez a problémához. Ha átlós irányú repedéseket veszünk észre a házunk falán, nagy valószínűséggel az épületsüllyedés problémájával állunk szemben. Nagyon fontos, hogy minél hamarabb tegyünk az épületsüllyedés megállítása érdekében, ezért tanácsos szakemberekhez fordulnunk. Az elmozdult, tönkrement szerkezeteket stabilizálnunk kell megfelelő eszközök és anyagok felhasználásával. A mikrocölöpözés lehetőséget nyújt arra, hogy a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban tudjuk helyreállítani a hibás falszerkezetet.

Az épületsüllyedés problémáinak forrását minél hamarabb meg kell találnia, ezután pedig a lehető leghatékonyabb módon kell tennie az épületsüllyedés megállítása érdekében. Teljes körű segítséget nyújtunk az Architekt Építészmérnök Mérnökangyal Kft. munkatársaiként, korszerű technológiát, és megbízható eszközöket használunk a tartószerkezet megerősítése során, így megszabadulhat a fennálló problémáktól. Költséghatékony, ugyanakkor megbízható módon végezzük a mikrocölöpözést, amiről bővebben tájékozódhat, ha ellátogat honlapunkra. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.angyalhazak.hu internetes oldalunkon!

Akadályozza meg a további épületsüllyedést a lehető leghatékonyabb módon! Tudjon meg többet a mikrocölöpözés technikájáról, és igényelje megbízható szolgáltatásunkat! Kérje szakmai segítségünket, helyszíni felmérésünket és egyedi árajánlatunkat a 06-30-370-1601-es telefonszámunkon, vagy az angyalgyorgy@angyalhazak.hu e-mail címünkön!