Különféle rendezvényen tervezi a megjelenést cégével? Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy hatékonyan népszerűsítse szolgáltatását? Vállalkozását többféle módon ismertebbé teheti, azonban egyáltalán nem mindegy, milyen eszközöket használ fel. Fontos szerepet töltenek be a promóción résztvevők ruhái is, érdemes beszereznie minőségi, logóval ellátott egyenruhákat. Egyedi pólókban és igényesen kivitelezett kellékek társaságában munkavállalói is szívesebben teljesítik feladatukat és remek összehatást kelt majd a stand.

Bárhol jelenünk meg cégünk képviseletében, az általunk viselt ruhadarabok színvonala ugyanolyan fontos, mint az elméleti felkészültség, és az egyéb eszközök megléte. Akár promócióra indulunk, akár rendezvényeken veszünk részt, érdemes kiemelt figyelmet fordítanunk a viselt ruhákra. Egyedi pólókkal és megfelelő kiegészítőkkel biztosíthatjuk a kifogástalan megjelenést. Célszerű igénybe vennünk a transzfernyomás lehetőségét, mivel ezzel a technikával bármilyen felirattal elláthatjuk ruhadarabjainkat.

Kiváló minőségű kellékek tulajdonosa lehet, ha cégünktől, a Step Kft.-től rendeli meg a szükséges termékeket. Egyedi pólókat, pulóvereket, baseball sapkákat és számos más eszközt biztosítunk. Bármilyen színben, cége logójával, vagy más feliratokkal ellátott ruhadarabokat nyújthat át munkatársainak. Korszerű transzfernyomással és más nyomtatási technikák alkalmazásával is foglalkozunk, így elképzelése szerint valósíthatók meg a tervei. A munkaruházatot és a reklámajándékokat is megrendelheti egy helyről, ugyanis mindkét esetben felkészülten állunk rendelkezésére. Tudjon meg többet színvonalas szolgáltatásunkról a www.stepkft.hu weboldalunkon!

Fordítson kiemelt figyelmet a megfelelő egyenruhák kiválasztására! Biztosítson egyedi pólókat és egyéb kényelmes, minőségi ruhadarabokat munkavállalóinak! Egyedi pólók, pulóverek, baseball sapkák beszerzése, valamint transzfernyomása céljából forduljon hozzánk! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-94-345-234-es telefonszámunkon vagy az info@stepkft.hu e-mail címünkön!