Falak nedvesedését észlelte pincéjében, esetleg már beázást is tapasztalt? Netán még nem adódott komoly problémája, ezért szeretné a nehézségek kialakulását megelőzni? Az utólagos vízszigetelés rendkívül fontos szerepet játszik épülete állapotának megóvásában. Profi szakemberek segítségével gyorsan és hatékonyan oldhatja meg ezt a feladatot, utólagos vízszigetelésselsikeresen megakadályozhatja a víz belső térbe való bejutását.

Az építkezések során igyekszünk minél költséghatékonyabb módszereket választani, ám ez nem minden esetben jó döntés, hiszen az alapzat szigetelésének hiánya nagy gondokhoz vezethet. A földben található vízerek utat tudnak törni maguknak, és ilyenkor beázás is várhat ránk. Akár nedvesedést, penészesedést, akár nagyobb mennyiségű víz átjutását tapasztaljuk, minél előbb meg kell gátolnunk a további károkat. Utólagos vízszigeteléssel precíz és időtálló megoldáshoz juthatunk. Korszerű eljárással elérhetjük, hogy a pince oldalfalai az oldalsó víznyomásnak is ellen tudjanak állni.

Gyors, hatékony és színvonalas munka érdekében a Házkovács Kft.-nél a legjobb helyen jár! Felkészülten látom el a különféle építőipari javításokat, házfelújítási teendőket, minőségi anyagokkal, megbízható eszközökkel végzem az utólagos vízszigetelést. A helyszíni felmérést követően személyre szabott ajánlatot nyújtok, és rövid időn belül teljesítem a rám bízott feladatokat. Az adott épület típusának megfelelően választom ki az utólagos vízszigetelés módját, a legtöbb esetben speciális szigetelőanyag injektálását alkalmazom. Tudjon meg többet tevékenységemről a www.epites-felujitas.hu internetes oldalamon!

Akadályozza meg a beázást és a penészesedést utólagos vízszigeteléssel! Fordítson elegendő figyelmet erre a megoldásra, ugyanis ennek hiányában egyre több kellemetlensége adódhat a későbbiekben! Bízzon meg az utólagos vízszigetelés kivitelezésével, lépjen velem kapcsolatba a 06-70-771-4787-es telefonszámon vagy az info@epites-felujitas.hu e-mail címen!