Hiába próbálkozik a makacs szennyeződések eltüntetésével, nem jár sikerrel? Hatékony megoldásra van szüksége, ugyanis ez esztétika és kényelem szempontjából is kellemetlen? A különféle házi praktikák részben hatásosak lehetnek, viszont árthatnak a kárpitnak. Bármilyen kárpitos elemről van szó, érdemes elgondolkodnia a bútorszövet cseréjén. Vízzel tisztítható bútorszövettel teljesen újjá varázsolhatja kedvenc bútorait, ráadásul a foltok miatt sem kell többet aggódnia!

A tavaszi nagytakarítás során bútorszöveteink tisztítása is ránk vár. Előfordulhat, hogy rengeteg időt töltünk a szennyeződések eltávolításával, mégsem járunk sikerrel, bőrkárpit esetén pedig repedezett, szakadt részekkel is találkozhatunk, ami nem nyújt szép látványt. Ha úgy gondoljuk, hogy mindent megtettünk a tisztaságért, és így sem voltunk eredményesek, tanácsos a bútor felújítás mellett döntenünk. Bármekkora bútorral is rendelkezünk, a vízzel tisztítható bútorszövet kiváló megoldás lehet. Így teljesen új bútort kaphatunk, és ellenállóbbá is tehetjük.

Teljes körű bútor felújítással, illetve kárpitozással kapcsolatban örömmel várjuk megkeresését az Argo Kárpitnál. Több mint 30 éves tapasztalattal végezzük munkánkat. Rendelkezésünkre áll minden olyan eszköz, amelyekkel egyéni igényei szerint alakítjuk át megszokott bútorait. Vízzel tisztítható bútorszöveteink többféle színben és típusban választhatóak. Profi szakembereinkkel rövid idő alatt teljesítjük a kárpitozást. Tudjon meg többet termékeinkről és színvonalas szolgáltatásunkról a www.argokarpit.hu internetes oldalunkon!

Használja továbbra is kedvenc bútorát, döntsön az új kárpitos külső mellett! Feledkezzen meg a hosszadalmas és fárasztó takarítási munkálatokról, hiszen a vízzel tisztítható bútorszövetet pillanatok alatt hibátlanná varázsolhatja! Bútor felújítással, kárpitozással, valamint felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen bennünket a 06-70-566-7374-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@argokarpit.hu e-mail címünkre!