Üzlete nyitása alkalmával rengeteg kellékre van szüksége, így a vendéglátói munkaruházat beszerzése is Önre vár? Az ételek készítésekor nélkülözhetetlen a megfelelő szakács ruházat, és nem szabad megfeledkeznie a főzéshez, sütéshez, felszolgáláshoz használatos kötényekről sem. Minőségi vendéglátói munkaruházatban minden dolgozó jobban érzi magát, ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítania a kiváló anyagú, egyedi kötények megrendelésére.

A biztonsági és egészségügyi követelmények miatt jó néhány védőeszköz használata nélkülözhetetlen a vendéglátóiparban. A vegyszerek elleni védekezés, és a bőrünk, illetve ruhánk védelme céljából többféle kelléket vehetünk magunkhoz. Ilyenek a kötények is, amelyek kiemelt szerepet töltenek be a vendéglátói munkaruházat részeként. Annak megfelelően, hogy a szakács ruházatának kiegészítéseként, vagy a pincérek, pultosok munkája során szükséges biztosítanunk a kötényeket, más-más anyagok közül válogathatunk. Sőt a kereskedelemben is hatékony kellékként szolgálnak, ezért érdemes a munkaterületnek megfelelő, kiváló anyagú kötényeket körültekintően kiválasztanunk.

Különböző kivitelezésű kötények közül rendelheti meg a legmegfelelőbb termékeket, ha felkeresi Kávai Design webáruházunkat. Farmer, sima és színes változatok közül igényelheti a minőségi kötényeket. A szakács ruházatot most szettben, rendkívül kedvező áron nyújtjuk. Ebben megtalálhatja a szakácskabátot, a szakácsnadrágot, valamint a kötények egyikét is. Érdemes időt szánnia a tájékozódásra, ugyanis könnyedén beszerezheti nálunk a vendéglátói munkaruházatok mindegyikét. Informálódjon részletesen áruinkról a www.kavaichef.hu weboldalunkon!

Lássa el munkatársait megfelelő minőségű és mennyiségű vendéglátói munkaruházattal! Biztosítsa a kiváló anyagú, hosszú időn keresztül használható kötényeket! Válogasson széles termékkínálatunkból, és rendeljen egyedi kivitelű, farmer vagy akár színes kelléket! Felmerülő kérdései esetén forduljon hozzánk a 06-1-239-1211-es telefonszámunkon vagy a kavai@kavai.hu e-mail címünkön!