Hatékonyabban és gyorsabban szeretné munkáját végezni, de gyakran ütközik nehézségekbe? Fontos, hogy külön figyelmet fordítson a megfelelő csiszolóanyagok kiválasztására. Egyáltalán nem mindegy, melyik típusú anyaghoz milyen csiszolószemcsékkel ellátott csiszolóanyagot vesz igénybe. A kézi és a gépi csiszolás más-más eszközök meglétét követeli meg.

A csiszolás olyan alapvető munkafolyamat, amely nélkülözhetetlen a különböző anyagok megmunkálása során. Attól függően, hogy pontosan milyen típusú anyagot kell csiszolnunk, más-más csiszolószemcsékkel ellátott csiszolóanyagokra van szükségünk. A fa, a fém, illetve másfajta munkadarabok egymástól eltérő csiszolástechnikai kellékeket igényelnek. Sík felületek kézi csiszolásakor nélkülözhetetlen a magas szemcsetartománnyal rendelkező, nyitott szórásképű korund szemcsés eszköz, sík felületű gépi csiszolásnál pedig enyhén nyitott szórású csiszolóanyagot tanácsos használnunk. A csiszolószemcsék a csiszolóanyag részét képezik. Minden egyes munkadarab esetében alaposan meg kell vizsgálnunk, hogy pontosan milyen csiszolóanyagot érdemes felhasználnunk. A csiszolószemcsék mérete határozza meg a csiszolóanyagok finomságát. Ha elegendő időt szánunk a tájékozódásra, és megfelelően választjuk ki a csiszolóanyagokat, illetve a csiszolószerszámokat, akkor eredményesen végezhetjük munkánkat.

a D+D Duna Holz Kft. segítséget nyújt a csiszolástechnikai kérdésekben. Széles kínálattal rendelkezünk, így bármilyen feladat vár Önre, nálunk megtalálhatja a legideálisabb termékeket. Többféle csiszolóanyaggal és csiszolószerszámmal várjuk, illetve részletesen informáljuk a jellemzőikről is. Nagyon fontosak a csiszolószemcsék tulajdonságai, amelyekről szintén olvashat, ha ellátogat weboldalunkra. Professzionális eszközeink lehetővé teszik, hogy gondtalanul és gyorsan végezze tevékenységét. Viszonteladóként is kiválóan helytállhat, ha tőlünk rendeli meg a csiszolástechnikai kellékeket. Szerezzen bővebb információt cégünkről a www.dunaholz.hu honlapunkon!

Teljesítsen minden feladatot megbízható csiszolóanyagokkal és csiszolószerszámokkal! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-1-424-1714-es telefonszámunkon, vagy a dunaholz@gmail.com e-mail címünkön!