Megfelelő típusú szimeringeket keres? A tömítés rendkívül fontos szerepet játszik a járművek működtetésében, ezért fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítson a tökéletes tömítés megoldására. A szilikon szimering sok esetben megbízható, viszont nem minden körülmények között alkalmazható. Egy elismert, tömítéseket gyártó cégnél megtalálhatja a legtökéletesebb termékeket.

A tömítések olyan szerkezeti kapcsolatot hoznak létre, amely meggátolja a két tér közötti anyagátáramlást. Többféle feladatuk lehet attól függően, hogy pontosan milyen eszközök mely részeihez szükségesek: funkcionális, védő, vagy biztonsági tömítéseket különböztethetünk meg. Más módon is csoportosíthatjuk őket, ugyanis nem mindegy, hogy a csatlakozófelületeknek milyen az egymáshoz való viszonyuk. Különféle anyagok áramolhatnak az adott rendszerekben, amelyek kijutását a tömítésekkel akadályozhatjuk meg. A tömítések egyik legismertebb és leggyakrabban használt fajtája a szimering, amik között szintén többféle típussal találkozhatunk. A hazai gyártmányú KTT szimeringek többféle méretben és anyagban kaphatóak; ide tartoznak a szilikon szimeringek is, amik kiváló minőségűek. Nagyon fontos, hogy az adott berendezéshez illő szilikon szimeringet használjunk, és megfelelő méretben szerezzük be. Jó, ha tudjuk, hogy a szilikon szimering 180 fokig használható, -50 fokon is elmondható róla a rugalmasság, viszont dízelolaj esetében nem ajánlott az alkalmazása. Tanácsos szakemberek segítségét kérnünk a helyes kiválasztáshoz és a beépítéshez, így biztos, hogy megfelelően járunk el.

A KTT Kft. tömítőelemek gyártásával és műszaki áruk forgalmazásával foglalkozik. Nálunk könnyedén beszerezheti az éppen hiányzó szimeringet, és más, a tömítéshez nélkülözhetetlen kelléket. A szimeringek többféle típusát rendelheti meg tőlünk, így a szilikon szimeringeket is. Részletes műszaki információt adunk, és készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseire. Tudjon meg többet cégünkről és a tőlünk rendelhető szimeringekről a www.ktt.hu címen elérhető weboldalunkon!

Használjon megbízható, általunk gyártott szilikon szimeringeket! Kérdés esetén keressen bennünket a 06-99-524-270-es telefonszámunkon, vagy a ktt@ktt.hu e-mail címünkön!