Munkadarabjai felületkezelésére van szüksége, de nem áll rendelkezésére megfelelő berendezés? Szeretné költséghatékonyan, ugyanakkor biztonságosan, időtállóan megoldani a festést? Teljes mértékben elégedett lehet, ha tapasztalt szakemberekre bízza a feladatot, és igénybe veszi a bérfestést.

A különböző munkadarabok előállítása nem csak az egyes elemek formázásából, összeállításából áll, hanem a felületkezelést is meg kell oldanunk. Ha nem kívánunk saját rendszert működtetni ennek céljából, érdemes kihasználnunk a bérfestés lehetőségét, melynek keretein belül az adott eszközök anyagának megfelelően kerülhet sor a felületkezelésre. A porszórás környezetvédelem és gazdaságosság szempontjából egyaránt előnyös. Esztétikus, jó kopásállósággal rendelkező eredményt kaphatunk, ha ezt a módszert választjuk. A korszerű berendezések lehetővé teszik, hogy minimalizáljuk a festékveszteséget, hatékony porvisszanyerő rendszerrel jelentősen csökkenthetjük a festékköltséget. Megbízható szolgáltató segítségével kiváló eredményt kaphatunk.

Rövid határidővel vállaljuk a felületkezelési munkálatok elvégzését a Knipl Kft. munkatársaiként. A bérfestést különböző módszerek alkalmazásával teljesítjük, szórásos és mártó előkezelést, valamint porszórást is vállalunk. Annak megfelelően, hogy mekkora méretű és milyen darabszámú elemek bérfestéséről van szó, más-más eszközöket használunk. Ha nem síkfelületű munkadarabok kezelésére van szükség, ebben az esetben is rendelkezésére állunk. Korszerű technológiával, tapasztalt szakemberek precíz munkájával várjuk cégünknél. Szerezzen bővebb információt a bérfestés lehetőségéről, és egyéb tevékenységeinkről a www.knipl.com honlapunkon!

Gondoskodjon munkadarabjai gyors és egyszerű felületkezeléséről, használja ki a bérfestés előnyeit! Kiváló bérfestés ügyében keressen fel bennünket bizalommal, jelezze felénk igényét a 06-74-550-540-es telefonszámunkon vagy az info@knipl.com e-mail címünkön!