Útépítési munkálatok elvégzése vár Önre, amely során hatalmas terület átalakítása vár Önre? Esetleg más ok miatt kerül sor nagytömegű gépi földmunkavégzésre, és igyekszik azt a leghatékonyabb módon teljesíteni? Az épületbontás, a tereprendezés, és a sittszállítás is speciális eszközöket, gondosan megtervezett munkálatokat igényel. Egy teljes körű szolgáltatást nyújtó cég segítségével bármilyen gépet könnyedén használatba vehet.

A jól megépített utak és a korszerűen kivitelezett ingatlanok lehetővé teszik, hogy komfortosan, kényelmesen teljenek mindennapjaink, azonban ahhoz, hogy ezek rendelkezésünkre álljanak, nélkülözhetetlenek az előmunkálatok. A tereprendezés rengeteg feladatot rejt magában. Gondoskodnunk kell az esetleges épületbontásról, a környezetvédelem és biztonság szempontjából megfelelő sittszállításról, és egyéb teendőkről. Mindez nagytömegű gépi földmunkavégzést igényel, amit csak szakemberekkel, és megbízható gépek alkalmazásával teljesíthetünk.

A Lisztes Trans az Ön rendelkezésére áll a nagytömegű gépi földmunkavégzés során. Folyamatosan fejlődő cégünk egyre több szakembert foglalkoztat, saját gépparkkal rendelkezünk, ami lehetővé teszi, hogy mindig a legmegfelelőbb eszközöket biztosítsuk. Tevékenységi körünkbe tartozik többek között a teher- és a sittszállítás, az épületbontás, az útépítés, a hulladék újrahasznosítása és az építési területek előkészítése, vagyis a tereprendezés. A nagytömegű gépi földmunkavégzést felkészülten láthatja el, ha a mi segítségünket kéri. Tudjon meg többet tevékenységünkről és gépparkunkról a www.lisztestrans.hu címen elérhető weboldalunkon!

Teljesítse gördülékenyen a nagytömegű gépi földmunkavégzést, vegyen igénybe olyan eszközöket, amelyekkel hatékonyabban és gyorsabban láthatja el a nehezebb feladatokat is! Kérjen részletes felvilágosítást az általunk nyújtott szolgáltatásokról és gépparkunkról a 06-30-945-2637-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az iroda@lisztestrans.hu e-mail címünkre!