Szeretne megfelelően gondoskodni kutyájáról, vagy csupán érdekli az állatok megfelelő módon történő ápolása? A kutyák egészsége akkor tartható fenn kiválóan, ha szervezetük helyes működésére és külsejükre is figyelmet fordít. Fontos feladat a szőrtípus szerint történő rendszeres ápolás, hiszen ez a kutya alapvető szükségletei közé tartozik. Kutyakozmetikus segítségével helyesen járhat el. Sőt, ha kedvet érez hozzá, akár jelentkezhet is kutyakozmetikus képzésre.

A háziállatok nagy örömet hoznak életünkbe. Sokan családtagként kezeljük őket, hiszen minden egyes napunkat velük töltjük. Mi vagyunk a felelősek fejlődésükért, biztonságukért. A kutyák különösen nagy odafigyelést igényelnek. Napi fürdetésükre nincs szükség, viszont a szőrük ápolására nagy hangsúlyt kell fektetnünk, szőrtípusuktól függően egymástól eltérő igényük van. Attól függően, hogy milyen hosszú, vastag, göndör a szőrük, és ők maguk milyen kutyafajba sorolhatók, különbözik a gondozásuk módja.

A hosszú szőrű kutyáknak szükségük van a napi fésülésre, hiszen csak így lesz a bundájuk sima és fényes. Közepesen hosszú szőrzet esetén elegendő a heti egyszeri fésülés. Rövid szőrzetnél pedig több hetet is kihagyhatunk. Ha a lakásban tartjuk kedvencünket, főként fontos a rendszeres fésülés, ezzel csökkenthetjük a hulló szőrszálak mennyiségét. Néhány kutyafajtánál megfigyelhetjük, hogy folyamatosan nő a szőrük. Ilyenek például az uszkárok, náluk nélkülözhetetlen a bunda megnyírása. Mi magunk is próbálkozhatunk vele, de célszerű kutyakozmetikusra bíznunk a feladatot. Ha szeretnénk részletesen megismerkedni a szőrtípusokkal, ismereteket szerezni az állatok ápolásáról, és szívesen tevékenykednénk mi magunk is ebben a szakmában, érdemes jelentkeznünk kutyakozmetikus képzésre.

Ha örömmel tölti az idejét az állatok gondozásával, mi lehetőséget adunk az ehhez szükséges ismeretek elsajátításához. A Tapi Kutyakozmetika munkatársaiként minden támogatást megadunk, hogy kiváló szakember váljon Önből, színvonalas kutyakozmetikus képzést indítunk, amely során megszerezheti a magas szintű tudást. Ezt követően pedig önálló vállalkozást indíthat és sikeresen tevékenykedhet. Informálódjon részletesen a kutyakozmetikus képzésről a www.tapi-kutyakozmetika.hu weboldalunkon!

Segítsen a kutyáknak, hogy komfortosan érezzék magukat! Biztosítsa a szép, fényes szőrzetet megfelelő ápolással! Jelentkezzen kutyakozmetikus képzésünkre, és sajátítsa el az ezzel kapcsolatos tudnivalókat! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-779-8156-os telefonszámunkon vagy az info@tapis-oktatas.com e-mail címünkön!