Szívesen tölti az idejét dekorálással, és új eszközöket keres a helyiségek stílusos kialakításához? Netán új üzletét, vagy otthonát rendezi be, és szüksége van egyedi kellékekre? Kedvenc fotóit láthatja viszont a hét minden napján, ha vászonkép készítést rendel, és akár több részletben is elhelyezheti a képeket, ha többrészes vászonképet választ!

Környezetünk megfelelő kialakítása mindenhol nagy figyelmet igényel. Otthonunk és munkahelyünk esetében sem mindegy, hogy milyen hangulatban töltjük az időnket. A stílusos berendezés, és a különféle kellékek vidámabbá tehetik mindennapjainkat. Sokan foglalkozunk szabadidőnkben dekorálással, amely során különféle kiegészítőket használhatunk fel. Mindegyikünk életében adódnak olyan pillanatok, amiket szívesen örökítünk meg. A fotókat falunkra akaszthatjuk, ha a vászonkép készítése mellett döntünk. A színes virágok, a szebbnél szebb tájak, az állatok szintén jó kedvre deríthetnek bennünket, ezért érdemes ilyen témákban is igényelnünk a vászonkép készítést. Egyéni elképzelésünk szerint akár több képpel is feldobhatjuk a kiválasztott helyiségeket. Ilyenkor legcélszerűbb a többrészes vászonkép gyártása. Profi szolgáltató lehetőséget biztosít számunkra, hogy megtekinthessük a látványtervet. Ennek alapján még változtathatunk, így tökéletes végeredményt kapunk.

Kiváló minőségű, többrészes vászonkép nyomtatását, illetve bármilyen kompozíció összeállítását vállaljuk az Ötlet Szalon Kft. munkatársaiként. Minden egyes képet alaposan ellenőrzünk, egyedi méretű vászonképek készítését is teljesítjük. Pénzvisszatérítési garanciával, kedvező feltételek mellett nyújtjuk szolgáltatásainkat. Értesüljön meghirdetett akcióinkról, és olvasson részletesen tevékenységünkről a www.vaszonkepszalon.hu weboldalunkon!

Dekoráljon egyéni elképzelése szerint, minőségi képek felhasználásával! Rendeljen többrészes vászonképet, és díszítse falait stílusosan! Amennyiben kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal a 06-70-387-5747-es telefonszámunkon, vagy az info@vaszonkepszalon.hu e-mail címünkön!