Kedveli a növényeket, és szívesen gondoskodna róluk otthonában, de nincs elegendő helye? Szeretné különlegesebbé tenni irodája, vagy üzlete helyiségeit? A zöldfal egyedülálló megoldást nyújt ehhez! A függőleges növényfal több szempontból is előnyös, ráadásul a gondozásával sem kell különösen törődnie.

A növényeket mindenki szereti. A tavasz közeledtével egyre több helyen találkozhatunk szebbnél szebb virágokkal, fákkal és bokrokkal. A legtöbben rengeteg időt töltünk irodánkban, üzletünkben, vagy más olyan létesítményben, ahonnan ritkán szabadulunk el. Sokan gondolkodunk azon, hogy elhelyezünk néhány növényt a helyiségekben, de nem áll rendelkezésünkre elegendő tér. A modern technológiának köszönhetőn már olyan megoldásokkal is megismerkedhetünk, amelyek ebben az esetben is kiváló lehetőséget nyújtanak. Ha még nem ismerjük a zöldfalat, érdemes minél előbb informálódnunk róla. A sűrű növénytakaróval borított függőleges kert egyedülálló lehetőség a növények beltéri elhelyezésére, így kis alapterület esetén is elégedettek lehetünk. Automata öntözőrendszerrel gondoskodhatunk a vízellátásáról, bármilyen felületre telepíthetjük, és számos előnyével gazdagodhatunk. A zöldfal pozitív hatásai közül érdemes megemlítenünk a levegő tisztítását, a stresszcsökkentést, illetve a jó hang- és hőszigetelést.

Beltéri növénydekoráció igénye esetén színvonalas megoldást nyújtunk a Plantart Kft.-nél. Egyedülálló módon növelheti környezete értékét azáltal, hogy a zöldfal telepítése mellett dönt. Részletesen informáljuk a különféle lehetőségekről és a zöldfal rengeteg pozitív tulajdonságáról. Tájékozódjon bővebben a www.plantart.hu honlapunkon!

Alakítson ki olyan környezetet, ahol mindenki jól érezheti magát! Helyezzen el növényeket úgy, hogy egyáltalán nem foglalnak helyet! Használja ki a zöldfal által nyújtott előnyöket, és tegye stílusossá helyiségeit! Ossza meg velünk elképzeléseit, és kérje segítségünket a magas minőségű kivitelezésben! Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, a 06-23-511-720-as számunkon, vagy írásban, az aruhaz@plantart.hu e-mail címünkön!