Az eddigitől eltérő módszert keres a fűtés megoldására? Esetleg építkezés előtt áll, és a lehető legjobb eszközzel szeretné megvalósítani otthona melegen tartását? Hőszivattyú beépítésével biztonságos és takarékos rendszert tudhat a magáénak; új ház esetén már 2-3 év, felújított, vagy régi épület esetén pedig 8-10 év alatt térül meg a hőszivattyú működtetése!

A családi és a társas házak esetében egyaránt előnyökkel jár, ha a hőszivattyú mellett döntünk, mert így mentesülhetünk a téli fűtés és a nyári légkondicionálás költségei alól. A radiátorok beépítése nem szükséges, ezért emiatt is növekedhet komfortérzetünk. A hőszivattyú ráadásul energiatakarékos is, emellett a fűtő és a hűtő funkcióját is alkalmazhatjuk. Gondtalanul fűthetünk vele, hűthetjük is helyiségeinket a klímaberendezés megléte nélkül, sőt a meleg vizet is biztosíthatjuk, így bojler használatára sincs szükségünk. Fontos kérdés, hogy mennyi időbe telik, mire megtérül a hőszivattyú beépítésére költött anyagi ráfordítás. A részletes és pontos számítások alapján 2-3 év elteltével már számíthatunk rá, és továbbra is biztonságosan használhatjuk ki a hőszivattyú előnyeit. Többféle típust különböztethetünk meg, ezért érdemes alaposan átgondolnunk, hogy pontosan milyen elvárásaink vannak, és hol szeretnénk alkalmazni a hőszivattyút!

Gazdaságos üzemű, egyszerűen működtethető, néhány év alatt megtérülő hőszivattyú telepítéséhez az ESTÉ Credit Side Kft. színvonalas szolgáltatást nyújt. Bármilyen ingatlan energiahatékony kialakítását tervezi, készséggel állunk a rendelkezésére, és részletesen informáljuk a hőszivattyúk fajtáiról, így a legtökéletesebb eszközt szerezheti be. Bővebb információért látogasson el a www.rifeng-hoszivattyu.hu címen elérhető weboldalunkra!

Korszerűsítse otthonát hőszivattyúval! Használja ki az előnyeit, és éljen energiatakarékosan! Felmerülő kérdéseivel, valamint beszerzés ügyében forduljon hozzánk a 06-20-268-9757-es telefonszámunkon!