Szeretne fejlődést elérni vállalkozásában? Mezőgazdasági területen, vagy feldolgozó üzemben tevékenykedik, ahol szükség van a korszerűsítésre? A kormány által nyújtott, vissza nem térítendő támogatások hatalmas segítséget nyújthatnak Önnek is, a megújuló erőforrások felhasználásával pedig környezetbarát módon javíthat az energiahatékonyságon.

Mezőgazdasági termelőként, és más hasonló munkaterület fenntartójaként rengeteg anyagi ráfordításra van szükségünk annak érdekében, hogy sikeresek legyünk. Több alkalommal hirdetnek pályázatokat, amelyek lehetőséget nyújtanak arra, hogy javítsunk a versenyképességen. A napelemrendszer telepítése, az ipari fűtés és a világítás korszerűsítése mind hozzásegíthet bennünket a költséghatékonyabb munkához. A mezőgazdasági- és feldolgozó üzemek energiahatékonyságának javításához támogatásban részesülhetünk. Kertészeti termelés, állattartás, borászat és élelmiszer-feldolgozás esetében egyaránt pályázhatunk az épületek korszerűsítésére, felújítására.

Mezőgazdasági és feldolgozó üzemek energiahatékonyságának javításához megbízható megoldást kínálunk az EnergOptimo Kft.-nél. Segítséget nyújtunk ahhoz, hogy részletes információhoz jusson az aktuális pályázatokkal kapcsolatban. Komplex energiamegtakarítási megoldásokat kínálunk. A beruházás néhány éven belül megtérül, így mindenképp érdemes élni a lehetőséggel. Felmérést végzünk telephelyén, és elkészítjük az előzetes terveket, illetve a költségvetést is. A megújuló energiák felhasználása kiterjed a napelemrendszerekre, az ipari fűtésre és a világításkorszerűsítésre is. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásainkról és a pályázatokról a www.energoptimo.hu címen elérhető weboldalunkon!

Javítson vállalata versenyképességén az energiahatékonyság javításával! Értesüljön időben a pályázati lehetőségekről, és valósítsa meg terveit könnyedén! Jelezze felénk igényeit, és kérjen tájékoztatást elérhetőségeinken! Hívjon minket a 06-20-984-7328-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a service@energoptimo.hu e-mail címünkre!