Saját vállalkozás indítását tervezi, és szeretne teljes képet kapni arról, hogy milyen adókat kell majd fizetnie? Netán bővítené szolgáltatásai körét, vagy változtatást végezne jelenlegi tevékenységén? Több szemponttól függ, hogy pontosan mekkora összeget kell kötelezően fizetnie, de egy profi könyvelő iroda segítségével pontos információkhoz juthat, és előre kalkulálhat a felmerülő költségekkel.

Vállalkozás indításakor, majd a működtetése során rengeteg szabályt kell figyelembe vennünk, amelyeknek eleget is kell tennünk. Egyéni döntésünk szerint válaszhatjuk ki az adózás típusát a megadott lehetőségek közül. Az idei évben ezek összege nem változik. Egyes esetekben kedvező feltételekkel vállalkozhatunk, például nappali tagozatos egyetemistaként feleannyi közterhet kell fizetnünk. Az adó összege több tételből adódik össze: az általános forgalmi adó, a szociális hozzájárulás, a kata, a kisvállalati, társasági adó mind érinthetnek bennünket. Számíthatunk az ellenőrzésekre is, ezért tanácsos körültekintően eljárnunk. Megéri vállalkozást indítani, hiszen megvalósíthatjuk saját terveinket, és önállóan végezhetjük tevékenységünket, azonban nagyon fontos, hogy mielőtt bármibe kezdünk, részletesen tájékozódjunk. A legjobb, ha egy könyvelő iroda tapasztalt szakembereihez fordulunk, akik alaposan informálnak bennünket a tudnivalókról. Az adók megfizetése alól nem mentesülhetünk, viszont az összegek változhatnak. Nagy terhet vehetünk le a vállunkról, ha nem csak tanácsot kérünk a könyvelő irodában, hanem profikra bízzuk a pénzügyi feladatok ellátását.

A Mexvel Kft. könyvelő irodája teljes körű segítséget nyújt vállalkozása indításában és vezetésében. Mindenről tájékoztatjuk, ami az adófizetést és az egyéb teendőket érinti. Naprakészen informáljuk a különböző kedvezményekről, és precízen, határidőn belül végezzük tevékenységünket. A cégalapítást és a könyvelést egy helyen oldhatja meg. Tujdon meg többet könyvelő irodánk szolgáltatásairól a www.interport.hu címen elérhető honlapunkon!

Vezesse sikeresen vállalkozását, és tegyen eleget minden előírásnak, így nem adódhat gondja a későbbiekben sem! Kérje könyvelő irodánk segítségét, hogy gördülékenyen intézhesse a pénzügyi teendőket! Hívjon bennünket a 06-1-267-4254-es telefonszámunkon, vagy küldje el nekünk üzenetét a weboldalunkon található kapcsolat menüpont alatt!