Kandallót használt a téli időszakban? Igyekszik elegendő figyelmet szánni a különböző berendezések karbantartására? A fűtőeszközről sem szabad megfeledkeznie, ugyanis a fűtési szezon végén kiemelt szerepet kap a rendszer lerakódásoktól való megtisztítása. Tanácsos részletesen informálódnia a helyes karbantartásról, hiszen csak így őrizheti meg berendezése kiváló állapotát. Amennyiben pedig nincs megelégedve meglévő rendszerével, érdemes az egyedi kandallók közül választania.

A kandallók komfortos és hangulatos környezetet teremtenek otthonunkban, ezért egyre többen döntünk az alkalmazásuk mellett. A tüzelőanyag folyamatos biztosításán kívül más teendőnk is van. Kandalló használata során ügyelnünk kell a rendszeres karbantartásra, ugyanis ennek mellőzése esetén nem csak füstmérgezést és tüzet okozhatunk, hanem a javítás is nélkülözhetetlenné válhat.

Kérdésünk lehet, hogy milyen gyakran szükséges a kandalló tisztítása. Ez attól függ, hogy mekkora méretű a hamufiók és hamutartály, hogy van kialakítva a hamutároló, valamint a tüzelőanyag minősége is meghatározó tényező. Sokan úgy gondoljuk, hogy elegendő a hamut eltávolítanunk. Azonban ez nem így van, hiszen a kormot el kell távolítani a kandallóüvegről. A tűztér különböző részeit szintén ki kell takarítanunk, ugyanis nagy mennyiségű korom rakódhat le. A fűtési szezon véget ért, viszont nem mellőzhetjük így sem az alapos tisztítást. Fontos, hogy a következő hideg időszakban kifogástalan állapotban használhassuk újra kandallónkat.

A Kályhacsempe Manufaktúra Kft. munkatársaiként megbízható segítséget nyújtunk a hatékony fűtési rendszer működtetése ügyében. Kandallók széles kínálatával várjuk, és hasznos kiegészítőket is kínálunk. Részletesen informáljuk a karbantartást illetően, így biztos, hogy körültekintően járhat el. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.kalyhacsempemanufaktura.hu weboldalunkon!

Fordítson elegendő figyelmet fűtőeszköze alapos tisztítására, óvja meg kandallója állapotát rendszeres karbantartással! Amennyiben kérdése merül fel a helyes eljárással kapcsolatban, vagy új berendezésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Hívjon minket a 06-92-510-235-ös telefonszámunkon vagy üzenjen nekünk az info@kalyhacsempemanufaktura.hu e-mail címünkre!