Segítségre van szüksége a termékek csomagolásához? Egyszerre nagyobb mennyiségű áru szállítását kell megoldania? A csomagolástechnikai eszközök közül nem hiányozhat a zsugorfóliázó sem, amivel hatalmas előnyre tehet szert, hiszen sokat gyorsíthat a munkafolyamaton, ráadásul a termékek sérülésmentességét is biztosíthatja.

A zsugorfóliázás rendkívül egyszerű: mindössze zsugorfóliára, hőre és a zsugorfóliázó gépre van szükségünk hozzá. A terméket a fóliába helyezzük, majd rácsukjuk a fedelet, a gép pedig egyrészt hő befúvásával szorosan összehúzza a fóliát, másrészt lehegeszti az éleit. Több szempontból is előnyös, ugyanis a zsugorfóliázó segítségével pornak és időjárásnak ellenálló, illetéktelen beavatkozás ellen védelmet nyújtó csomagolást készíthetünk. Akár kisebb méretű árukról, akár nagyobbakról van szó, bátran használhatjuk ezt a kiváló eszközt. Más-más típusú zsugorfóliázókkal találkozhatunk, amelyek közül fontos, hogy a legmegfelelőbbet válasszuk. Az egységcsomagolás kivitelezése, az egyszerűbb ki- és bepakolás, tárolás, valamint a polcok feltöltése mind egyszerűbbé válhat, ha zsugorfóliázót alkalmazunk. Az egyszeri lezárhatóságnak köszönhetően kitűnően tölti be a szerepét a biztonságos terén is.

Takarékos és tartós csomagolástechnikai megoldás céljából felkészülten állunk rendelkezésére a Minipak Logisztikai Kft.-nél. Többféle zsugorfóliázó közül rendelheti meg a legideálisabb fajtát. Részletesen informáljuk a beszerezhető készülékek tulajdonságairól. Szerezzen bővebb információt a különböző típusú zsugorfóliázókról, és tudjon meg többet szolgáltatásainkról a www.minipak.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Könnyítsen és gyorsítson a munkafolyamatokon zsugorfóliázó használatával! Biztosítsa a termékek sérülésmentes szállítását ezzel a nagyszerű csomagolástechnikai géppel! Beszerzés ügyében, és kérdései esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-62-554-654-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a minipak@vnet.hu e-mail címünkre!