Elöregedett a meglévő tetőszigetelés, vagy silány minőségű anyagokkal lett megoldva? A komfortosabb életvitel és az ingatlan értékének növelése érdekében célszerű minél hamarabb az utólagos lapostető hőszigetelés mellett dönteni, ami által megakadályozhatja a kellemetlenségek kialakulását.

A lapostető-szigetelés anyagai és technológiái rendkívül sokat fejlődtek az utóbbi években. Már nem gondolunk negatívan a lapostetőt érintő kérdésekre, hiszen kiváló minőségű is lehet. A különböző munkaterületeken számos esetben találkozhatunk ilyen építményekkel, lakóház esetében pedig csak akkor van értelme lapostetőt alkalmazni, ha kihasználjuk ezt a felületet. Bármilyen célból tartjuk fenn, mindenképp gondoskodnunk kell a megfelelő lapostető hőszigetelésről. A tetőn keresztül távozik a legtöbb energia, ezért nagy figyelmet szükséges fordítanunk a lapostető hőszigetelésére. Megóvhatjuk magunkat a felesleges fűtési kiadásoktól, nyáron pedig komfortosabb életvitelt folytathatunk.

Megbízható megoldást kínálunk a tető szigetelésére. Az Aqua-Szig Bt. már több mint 25 éve nyújt színvonalas szolgáltatást. Felkészülten teljesítjük a lapostető hőszigetelését, vízszigetelését, és valamennyi felújítási, javítási munkálatot. Nyomon követjük a technológia fejlődését, és ennek megfelelően, a legkorszerűbb anyagok és eszközök felhasználásával végezzük munkánkat. Díjtalanul készítjük el az egyedi árajánlatot. Ha szeretne energiahatékonyabban és kényelmesebben élni, nem érdemes halogatnia a lapostető hőszigetelés kivitelezését. Szerezzen bővebb információt cégünkről és a tetőszigetelés előnyeiről a www.minosegitetoszigeteles.hu internetes oldalunkon!

Javítson az épület állapotán, és csökkentsen a kiadásain lapostető hőszigeteléssel! Hatékony, megbízható kivitelezésért forduljon hozzánk bizalommal! Kérjen bővebb felvilágosítást, és igényelje szolgáltatásainkat a 06-20-934-1490-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az aquaszig@gmail.com e-mail címünkre!