Gyermekének problémái vannak a matematikai, vagy a fizikai feladatok megoldásával, és szeretne neki segítséget nyújtani, hogy jobb eredményeket érjen el? Matek-fizika korrepetálás során a megszokottól eltérő módszerekkel veheti újra a tananyagot, és bármilyen vizsgára készül, könnyedén lehet túl rajta, ha egy tapasztalt magántanár szolgáltatásait veszi igénybe.

A matematika és a fizika nem tartozik a könnyű tantárgyak közé. Sokan vannak, akik kedvelik és egyszerűen megbirkóznak a különböző nehézségű feladatokkal, azonban előfordul, hogy nehézségük adódik a példák megoldásával, sőt, gyakran a vizsgákon sem tudnak olyan eredményt elérni, amilyenre szükségük lenne. Ha szeretnének javítani a jelenlegi állapoton, és nem akarnak aggódni az előttünk álló szintfelmérések miatt, érdemes matek-fizika korrepetáláson részt venniük. Magántanár segítségével hamar kiderülhet, hogy pontosan mely területen vannak hiányosságaik, amelyeket minél hamarabb pótolni kell. Matek fizika korrepetáláson a megszokottól eltérő módszert ismerhetnek meg, és valószínű, hogy könnyebben veszik majd az akadályokat.

Lipovszky Péter vagyok, több mint 25 éves tapasztalattal nyújtok segítséget matematikából és fizikából. Magántanárként dolgozom, és bármilyen szintű vizsga esetén rendelkezésére állok. Érettségi előtt, tehetséggondozáshoz, valamint érdemjegy javítása miatt egyaránt segítségére leszek. A matek-fizika korrepetálást egyéni tanítási módszerekkel végzem. Fontosnak tartom, hogy a gyenge alapok pótolva legyenek, ennek köszönhetően biztosított a továbbhaladás. Tudjon meg többet tevékenységemről, és a matek-fizika korrepetálás módjáról a www.lipovszky-matek-fizika.hu internetes oldalamon!

Ne mondjon le a jobb eredményekről, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy sikeresebb legyen az adott tárgyakból! Matek-fizika korrepetálás céljából forduljon hozzám bizalommal minél hamarabb! Jelentkezzen telefonos elérhetőségemen, a 06-70-532-4476-os számon, vagy e-mailben, a magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu címen!