Rendezvényre készül, ahol szeretne meglepetéssel kedveskedni a résztvevőknek? Netán munkatársai, ügyfelei számára keres megfelelő ajándék eszközöket, amelyek hasznosak lehetnek a hét minden napján? Ha Önnek is fontos a környezet védelme, érdemes a környezetbarát termékek közül válogatnia. Reklámajándék nagykerben tollak, jegyzettömbök, táskák, és akár műszaki kellékek is beszerezhetőek a környezetbarát termékek sorából.

A környezetbarát termékek több szempont szerint is eltérnek más eszközöktől. Kevesebb vegyi anyag használatával készülnek, hiszen a természetes, illetve újrafeldolgozott alapanyagok vannak előtérbe helyezve. Tartósak, így hosszú időn keresztül vehetjük igénybe ezeket a kellékeket anélkül, hogy újat vennénk. Energiaforrás nélkül, vagy energiatakarékosan alkalmazhatóak. Ha reklámajándékokat szeretnénk osztogatni, érdemes a környezetbarát termékek közül válogatnunk. A reklámtollak rendelése és más egyéb használati tárgyak beszerzése egyaránt megoldható a környezetbarát termékek választékából!

Fából és papírból készült, egyedi termékek széles kínálatával várjuk a Laurus2000 Kft. reklámajándék nagykerében. Nagy figyelmet fordítunk az újrahasznosításra, ezért igyekszünk minél több eszközt eszerint gyártani. Környezetbarát termékek hosszú sorával várjuk webáruházunkban, ahol jegyzettömbök, táskák, különféle tartók és reklámtollak rendelését bonyolíthatja le. Bármekkora mennyiségben, kedvező áron juthat hozzá a kívánt kellékekhez. Egyéni kérése alapján vállaljuk az emblémázást is, így akár cége logójával, vagy más feliratokkal ellátott környezetbarát termékeket is átadhat a kiválasztott ügyfeleknek. Tekintse meg katalógusunkat, és olvasson részletesen a nálunk kapható eszközökről a www.laurus2000.hu internetes oldalunkon!

Lepje meg érdeklődőit és munkatársait egyedi, környezetbarát termékekkel! Hasznos, magas minőségű kellékek rendeléséért forduljon bizalommal reklámajándék nagykerünk munkatársaihoz! Keressen fel bennünket a 06-1-220-5488-as telefonszámunkon, vagy írjon a laurusoffice@laurus2000.hu e-mail címünkre!