Strapabíró és időtálló anyagokra van szüksége kerítéshez, oldalfalakhoz, esetleg tetőfedésre? A trapézlemezek kiváló megoldást nyújtanak, és egyéni igényei szerint rendelheti meg a megfelelő méretű és színű termékeket. Költséghatékonyan, rövid idő alatt valósíthatja meg terveit, ha megfelelő típusú trapézlemezt választ.

Az építőiparban nagy népszerűségnek örvend a trapézlemez. A széles körben felhasználható anyag tetőfedőként, homlokzati burkolatként, valamint kerítésként is kiválóan tölti be szerepét. A szigorú elvárásoknak megfelel, és költséghatékonyan alkalmazható, így az egyre kedveltebb termékek közé tartozik. Melléképület, garázs, vagy gazdasági épület kialakítása során egyaránt hatékony. A trapézlemezek speciális eljárással, tekercselt síklemezből készülnek. Annak megfelelően, hogy pontosan milyen célra választjuk ki a legmegfelelőbb trapézlemezeket, igényelhetünk kisebb teherbírású, vagy masszívabb megoldást.

Magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk az Öcsiker Kft.-nél. Rövid határidőn belül, egyéni kérése szerint biztosítjuk a különböző típusú trapézlemezeket, és más kellékeket. Korszerű, megbízható eszközökkel rendelkezünk, így biztosítani tudjuk az egyedi méretre gyártást. Ha megadja a kívánt méretet és mennyiséget, akár meg is várhatja az elkészítést. Gyors és rugalmas megoldást biztosítunk, így gördülékenyen teljesítheti feladatait. Többféle trapézlemez közül választhatja ki a legideálisabbat. Részletes információt nyújtunk azzal kapcsolatban, hogy melyik trapézlemez pontosan milyen célra alkalmas. Tekintse meg referenciáinkat, és informálódjon részletesen a trapézlemezekről a www.ocsiker.hu címen elérhető internetes oldalunkon!

Oldja meg egyszerűen a kerítés és az oldalfalak felállítását, valamint a tetőfedést! Használjon minőségi, időtálló trapézlemezeket, amelyeket kedvező áron szerezhet be tőlünk! Érdeklődjön bővebben a 06-57-413-559-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az ocsikerkft@invitel.hu e-mail címünkre!