Hamarosan vállalkozást indít, és igyekszik tisztában lenni minden tudnivalóval? Érdeklődik a kedvezményes adózási fajták iránt, de nem tudja, honnan szerezhet megbízható információkat? Egy cégalapítással és székhelyszolgáltatással foglalkozó vállalkozás munkatársai segítséget tudnak nyújtani a felmerülő kérdések megválaszolásában.

A vállalkozás indítása egyszerű folyamatnak tűnik napjainkban, viszont egyáltalán nem az. Számos területen helyt kell állnunk annak érdekében, hogy a legelején és a későbbiekben is sikeresek lehessünk. Feladataink közé tartozik, hogy megtaláljuk azokat az előnyös megoldásokat, amelyek megkönnyítik a dolgunkat. Ebben lehet segítségünkre egy olyan cég, akik válaszolnak minden szakmai kérdésünkre, lehetőséget adnak az esetleges székhelyszolgáltatás igénybevételére, és a cégalapítással kapcsolatos teendőkről is megfelelően tájékoztatnak minket. Jó, ha tudunk róla, milyen kedvezményes adózási fajták állnak vállalkozásunk rendelkezésére. Az előző évtől kezdve ingyenessé vált a Cégközlönyben történő közzététel, valamint a cégbejegyzés illetékét is eltörölték. Többféle kedvezményes adózási lehetőséget használhatunk ki, amelyeket érdemes igénybe vennünk. Egyéni vállalkozóként választhatunk a KATA és az EVA adózási formák közül, adózhatunk a vállalkozói jövedelem szerint, vagy dönthetünk az átalányadózás mellett. A bevétellel szemben elszámolhatunk költségeket, amelyekről tájékozódhatunk a megfelelő szabályzatban. Nem vagyunk kötelesek jövedelemminimumot alkalmazni az indulás évében, és bizonyos feltételek mellett az utána következő esztendőben sem. Részesülhetünk a kisvállalkozások adókedvezményében is. A vállalkozói osztalékalap képzése során is vannak korrekciós tételek, aminek függvényében szükséges megfizetnünk a személyi jövedelemadót. Tevékenységünk szüneteltetésekor mentesülünk az adófizetési kötelezettségek alól.

Profi szakemberekre bízhatja pénzügyei kezelését, és minden fontos információt megkaphat, ami nélkülözhetetlen a sikeres vállalkozáshoz. A Reál-Invest Kft. megoldást nyújt a cégalapítás, a székhelyszolgálatás, valamint a könyvelés terén is. Részletes felvilágosítást nyújtunk arról, hogy milyen kedvezményes adózási fajták állnak rendelkezésére, amelyek költséghatékonyabbá tehetik vállalkozása működtetését. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.szekhelyszolgalat.hu honlapunkon!

Szerezzen részletes információkat arról, hogy pontosan milyen teendői vannak a kedvezményes adózás igénybevételéhez! Forduljon bizalommal munkatársainkhoz a 06-1-267-4254-es számunkon!