Korszerűsítést tervez állattartó telepén? Gyakran adódik nehézsége a feladatok lebonyolítása során? A mezőgazdasági munkálatok nagy odafigyelést, speciális eszközöket és hozzáértést igényelnek. Sok múlik azon, hogy milyen trágyatechnikai módszereket alkalmaz. Gazdaságosan és probléma nélkül üzemeltetheti vállalkozását, ha szakemberek segítségével egyedi megoldásokat alkalmaz.

A modern technika teret hódít a mezőgazdaság területén is. Többféle eszköz áll a rendelkezésünkre, amelyekkel az elvárásoknak megfelelően végezhetjük tevékenységünket. A trágyatechnika kiemelt szerepet játszik az állattartó telep működtetésében. A speciális berendezések és járművek lehetővé teszik, hogy a műtrágyát csak azon a területen helyezzük el, ahol szükséges, valamint a tápanyag utánpótlást is könnyedén szabályozhatjuk. A hígtrágya kezelése és kijuttatása külön figyelmet igényel. Egyedi eljárási móddal megelőzhetjük a kellemetlenségeket, és sikeresen végezhetjük munkánkat.

Magas szakmai, műszaki és technológiai színvonalat biztosítunk a PROMANURE Kft. dolgozóiként. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a mezőgazdasági tevékenységek minden területén. Megbízható megoldást nyújtunk a trágyatechnika terén. Nagy hangsúlyt fektetünk a helyi adottságok figyelembe vételére. Ennek megfelelően dolgozzuk ki a leghatékonyabb, egyedi megoldást. Hasznos tanácsokkal látjuk el, amelyek alapján eredményesen végezheti munkálatait. Korszerű gépparkkal és speciális eszközökkel rendelkezünk, amelyek lehetővé teszik a trágyatechnikai feladatok gondtalan ellátását. Trágyakeverők, szivattyúk, tartálykocsik állnak rendelkezésére, és a gördülékeny trágyaöntözésben is segítjük. Átfogó programunk nem csak a trágyatechnikára terjed ki, hanem az egész rendszer tervezése, majd kivitelezése során számíthat ránk. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásainkról a www.promanure.hu honlapunkon!

Lássa el felkészülten mezőgazdasági feladatait, végezze nehézségek nélkül, a lehető legjobb módszerek alkalmazásával trágyatechnikai teendőit! Kérdéseivel, egyéni igényeivel keressen fel bennünket a 06-20-934-4615-ös telefonszámunkon, vagy az i.bukkosi@gmail.com e-mail címünkön!