Biztos, hogy elegendő figyelmet fordít ingatlana karbantartására? Rendszeresen gondoskodik a kémény állapotának ellenőrzéséről is? A kéményseprés elengedhetetlen feladat, és rendelet írja elő, hogy milyen gyakran szükséges a kémény tisztítása, amit csak szakember láthat el. Fontos, hogy hangsúlyt fektessen a feladat ellátására, és megbízható szolgáltatóra bízza a munkálatokat.

A szilárd tüzelésű égéstermék-elvezetőket évente, míg a gázüzemű égéstermék-elvezetőket két évente kell ellenőriztetni a jogszabály szerint, azonban a szakmai állásfoglalás szerint, ezt is érdemes évente legalább egyszer. Attól függetlenül, hogy milyen gyakran használjuk, és mekkora épület fűtéséről van szó, meghatározott időközönként elengedhetetlen a műszaki felülvizsgálat. Az üzemelő és a tartalék kémények tisztítása is feladat. A kéményseprő eltávolítja a füstjáratban lerakódott szilárd anyagokat, és összehasonlítja a meglévő dokumentációt a tényleges állapottal. Az átjárhatóság, a biztonsági szerelvények megléte, a helyiség légellátásának biztosítása, a hiányosságok pótlása mind nélkülözhetetlen ahhoz, hogy problémamentesen üzemeltethessük a kéményünket. A kéményseprés során elvégzett teendőkről, valamint a díjfizetésről munkalap másolatot kapunk.

Ha gazdasági társaságot vezet, vagy egyéni vállalkozása van, általunk megbízható megoldásban részesülhet. A Filantrop Kft. felkészülten nyújt segítséget a kéményseprésben. Elismert szolgáltatóként vállaljuk a kémény tisztítását, magas szakmai színvonalon, a lehető legrövidebb idő alatt végezzük el a ránk bízott feladatokat. Tudjon meg többet cégünkről és a kéményseprés munkafolyamatáról a www.filantrop.org címen megtalálható internetes oldalunkon!

Tegye biztonságossá épületét, és ügyeljen a kémény állapotára! Igényelje rendszeresen a kéményseprést, hogy megakadályozza a problémák kialakulását! Jelezze felénk igényét, és gondoskodjon az időközönként szükséges kéményseprésről! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-76-322-321-es telefonszámunkon, vagy írjon üzenetet a filantrop@filantrop.org e-mail címünkre.