Betegséggel küzd kedvence, ezért fel kell készülnie a legrosszabbra? Netán a kora, vagy más korábban történt probléma miatt szeretné tudni, hogy mit tehet a méltó körülmények között való elbúcsúztatás érdekében? Kisállat hamvasztás során megadhatja a végtisztességet, és a hamvakat akár otthonába is magával viheti.

Az állatok rengeteg örömet hoznak életünkbe. A legtöbben nem csak kertünkben, hanem otthonunk belső helyiségében is szívesen fogadjuk kedvenceinket. Egész életük során hűségesek hozzánk, és vidámabbá teszik mindennapjainkat, ám sajnos nem maradhatnak örökre velünk. Fel kell készülnünk arra, hogy koruk miatt, vagy baleset, illetve más szomorú helyzetből adódóan eltávozhatnak. Jó, ha tisztában vagyunk azzal, milyen lehetőségünk van a méltó búcsúztatásra. Biztosak lehetünk benne, hogy kedvencünk megkapja a neki járó tiszteletet, ha a kisállat hamvasztás mellett döntünk. Hozzáértő szakemberek könnyebbé teszik a nehéz pillanatainkat, ugyanis lehetőséget nyújtanak arra, hogy a szállítástól egészen az állat urnába kerüléséig kedvencünkkel maradhassunk. Nem csak kutya hamvasztásra kerülhet sor, hanem bármilyen más kedvenc esetén alkalmazható a kisállat hamvasztás.

Megbízható segítséget nyújtunk abban, hogy megfelelő körülmények között búcsúzhasson el kedvencétől. Az Animal-Tem.hu munkatársaiként felkészülten végezzük a kisállat hamvasztást. Vállaljuk az elszállítást, a hamvasztást, az urna biztosítását és a gazdik helyszínre szállítását. A kutya hamvasztáson kívül más állatok búcsúztatását is ránk bízhatja. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.animal-tem.hu internetes oldalunkon!

Válassza a lehető legmegfelelőbb módot arra, hogy kedvencét az utolsó pillanatokban is nagy odafigyelésben részesítse! Informálódjon a kisállat hamvasztás menetéről, és bízza ránk a feladatok gondos ellátását! Bármilyen kérdése merül fel, forduljon hozzánk a 06-30-650-0251-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@animal-tem.hu e-mail címünkre!