Folyamatosan halogatja a gumiabroncsok cseréjét? Netán új nyári gumikra van szüksége, és nem tudja, hol érdemes beszereznie? A téli és a nyári gumikat eltérő hőmérsékleti viszonyokra tervezik, majd ennek megfelelően alakítják ki. Tavasztól őszig tanácsos a nyári gumikat használnia, így megkímélheti magát a kellemetlenségektől. Autógumi webáruházból gyorsan és egyszerűen rendelheti meg az autója számára legideálisabb nyári gumi típust.

Ha rendszeresen ellenőrizzük a gumiabroncsokat, akkor könnyen felismerhetjük, hogy mikor szorulnak cserére. A futófelület mélysége és állapota, az abroncsnyomás mértéke, az egyenetlen kopás jelei mind tájékoztatnak bennünket arról, hogy érdemes-e kicserélnünk az autógumikat. Az abroncsnyomást minden alkalommal hideg autógumin kell ellenőriznünk. Az elégtelen abroncsnyomás növeli a fogyasztást, sőt, defektet is okozhatnak a kisebb repedések, ha pedig túl nagy a nyomás, csökken a felfekvő felület, ezáltal romlik az útfogás, erőteljesebben kopik a gumi, így a biztonsággal sem lehetünk elégedettek. Amennyiben kétségünk támad, célszerű szakember tanácsát kérnünk, így biztos választ kaphatunk arra, hogy alkalmasak-e a gumiabroncsok a további használatra. Tavasszal még kérdéses lehet, hogy pontosan mikor érdemes átváltanunk a nyári gumikra. Ha már huzamosabb ideje 7 Celsius fok felett van a napi középhőmérséklet, mindenképp célszerű feltetetnünk a nyári gumikat. A jelenlegi hónapokban már nem kell aggódnunk a váratlan fagy miatt, ezért semmiképp sem feledkezhetünk meg a nyári gumikról.

Széles választékkal és minőségi szolgáltatással várjuk az AR-GO Abroncs Bt.-nél. Bármilyen típusú jármű esetében keres megfelelő autógumikat, nálunk könnyedén megtalálhatja a tökéleteset. A legnagyobb gumigyártókkal van közvetlen forgalmazói szerződésünk. Igyekszünk minél több kedvezményben részesíteni a hozzánk látogatókat. Tekintse meg termékeinket, és informálódjon tevékenységünkről a www.ar-go.hu internetes oldalunkon!

Induljon útnak biztonságos körülmények között, fordítson elegendő figyelmet az autógumik minőségére és típusára! Szereltessen fel kifogástalan gumiabroncsokat, és legyen elégedett hosszú időn keresztül az autógumik állapotával! Megfelelő nyári gumik kiválasztása és beszerzése céljából, valamint szervizelés, beállítás ügyében keressen fel bennünket a 06-1-431-9407-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az argoabroncs@t-email.hu címünkre!