Rengeteg hulladék gyűlt össze az épületbontás során? Minél hamarabb szükség van a veszélyes hulladék elszállítására, de nem tudja, miként oldja meg a feladatot? Fontos tudni, hogy a veszélyes hulladék szállítása, illetve mindenfajta kezelése engedélyköteles, néhány speciális eset képez csak kivételt, ezért tanácsos körültekintően informálódni. A legjobb, ha tapasztalt szakemberekre bízza a veszélyes hulladék szállítását, akik gördülékenyen, rövid időn belül teljesítik a kérését.

A nem veszélyes és a veszélyes hulladékok szállítása egyaránt kiemelt jelentőségű a környezetvédelem szempontjából. A veszélyes hulladékok szállítása környezetszennyezési, valamint egészségkárosítási lehetőséget rejt magában, ezért fontos, hogy a munkafolyamat minden résztvevője felkészült legyen, és betartsa az előírásokat. Törekednünk kell a hulladék képződésének megelőzésére, valamint a sorsának követhetőségére. A veszélyes hulladékok szállításáról jogszabályok rendelkeznek, amelyeket tanácsos ismerni. Hozzáértő, gyakorlott szakemberek segítségével könnyedén, problémamentesen oldhatjuk meg ezt a problémát is.

Bármilyen típusú és mennyiségű veszélyes hulladék szállítására van szükség, felkészülten állunk rendelkezésére a Tranzit Remove Kft. munkatársaiként. A konténerekben veszélyes és folyékony hulladékot elhelyezni tilos, ezért erre külön figyelmet fordítunk. Minden engedéllyel rendelkezünk, amik nélkülözhetetlenek a veszélyes hulladékok szállításához, valamint más konténeres sittszállítási feladatok teljesítéséhez. Kedvező áron, rugalmasan dolgozunk, igényei szerint látjuk el a munkafolyamatokat. Informálódjon részletesebben szolgáltatásainkról a www.bau-sitt.hu weboldalunkon!

Ne feledkezzen meg a veszélyes hulladékok szállításával kapcsolatos előírásokról! Vegye figyelembe a szabályokat, és járjon el helyesen: oldja meg könnyedén és gyorsan ezt a feladatot a mi segítségünkkel! Keressen bennünket a 06-70-253-8284-es, vagy a 06-70-628-5332-es telefonszámunkon!